Какво ли не правят вече флористите! Но въпреки всичко на мен това ми идва леко кич!
Бих предпочела букет от червени, бели или жълти рози, много ...............или само една, но от един цвят! За мен това е стил!
Какво ли не правят вече флористите! Но въпреки всичко на мен това ми идва леко кич!
Бих предпочела букет от червени, бели или жълти рози, много ...............или само една, но от един цвят! За мен това е стил!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ходих... преди малко даже
, ., . , . ,. , . , .![]()
Мен пък ще ми е забавно, ако ме изненадат с такова цвете и не виждам нищо кичозно в него.
кич - изкуство, считано за упадъчен вариант на даден стил. В по-широк смисъл думата се употребява по адрес на всяко претенциозно произведение на изкуството, което представлява проява на лош вкус или е масово фабрикуван банален и груб комерсиален продукт, подражаващ на елитарния оригинален стил.
Не съм забелязала да са масово фабрикувани такива рози, нито са банални и груби. Тъкмо обратното - не съм виждала такава досега на живо, а в нашта мила родина пък съвсем няма предполагам.За съжаление бели, червени, пембени и жълти рози сме гледали, та сме им се нагледали. По всички селски и градски даже дворове се намират. Вече са банални. Не че ще имам против и такива ако ми подарят де.
fafa, ти са ше кажеш, че и дъгите са кичозни, щото не са едноцветни.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-07-2013 на 16:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, ако искаш да се заяждаш....да се започваме?
Едното няма нищо общо с другото!
Просто споделих мнение, което не трябва да се припокрива с твоето такова! В случая говоря за розите и казах какво предпочитам, тъй като съм добре запозната с доста цветя и техните хибриди. Знам какво коства отглеждането им и какво се случва, за да се получи например синя орхидея, която в природата не съществува по естествен начин.
Аз съм споделила мнение, ти също, не виждам причина да тръгваш с рогата.....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
rusalita (27-07-2013)
Мерси, Кльомбе!
Всъщност грозно цвете няма! Тези твое производство ли са?