О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Хайде да се почваме.....Ели, ако искаш да се заяждаш....да се започваме?
Едното няма нищо общо с другото!
Просто споделих мнение, което не трябва да се припокрива с твоето такова! В случая говоря за розите и казах какво предпочитам, тъй като съм добре запозната с доста цветя и техните хибриди. Знам какво коства отглеждането им и какво се случва, за да се получи например синя орхидея, която в природата не съществува по естествен начин.
Аз съм споделила мнение, ти също, не виждам причина да тръгваш с рогата.....Успя да ме разсмееш....
Мерси!
И аз съм споделила мнение, ако не си разбрала. И то не твърди, че трябва да ни се припокриват мненията. Аз обаче не разбрах как реши, че се заяждам, само затова, че съм изказала мнение, обратно на твойто.Още не са ми поникнали рога, ако бяха - пак нямаше да тръгна с тях, щото не виждам причина да го правя.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А какво години бяха ...
ммммммммммммммммммммммммм
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Имаше и други готини бойсчетаосвен бекстрийчетата
.....
".....So I say a little prayer
And hope my dreams will take me there,
Where the skies are blue to see you once again...
My love...
Over seas from coast to coast,
To find the place I love the most,
Where the fields are green to see you once again...
My love........"
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Олег, съгласен съм с теб, но много сложно обясняваш на хора, които педантично си подреждат гащите по цветове и нюанси
Чадо, след време самия процес на дресирането ти ще бъде не толкова болезнен за теб, ако не се усетиш,... после обаче ще се усетиш, ама ще бъде вече късно,... разбираш ли???
както е да е, преживява се !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (28-07-2013), Oleg (28-07-2013)
Добро утро!
Разпускате ли? Хайде ставайте, че ще развалим режима...пускам кафето!
Ели, естествено употребих комична нотка в поста си!
Но това превеждане на дума с речниково значение ми прозвуча като заяждане, затова...
Може да съм се заблудила просто....
Лек и мързелуващ ден на всички....А на тези покрай морето им завиждам благородно ....и не чак толкоз!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро да е Моме, и ако може на мен ми дай една бира студена
че аз снощи по прекалих с ракията и сега ме цепи глава![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”