днес ми е облачно нещо и речника ми даже е беден та и аз не знам какво да кажагледам умно графиките ама никъде не виждам входове
Албе ти държиш ли дългата иена още
днес ми е облачно нещо и речника ми даже е беден та и аз не знам какво да кажагледам умно графиките ама никъде не виждам входове
Албе ти държиш ли дългата иена още
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
albagpipe (16-07-2013)
Не удари ми стопчето и сега мисля
опънала съм едни трендлиниики и чакам да ги пробие надолу или нагоре ...не ми се бърза ...шеметно ми е днес
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (16-07-2013)
Момичета, не е задължително на всяка цена да се влиза в позиция. По-добре един пропуснат ден. От колкото една инкасирана загуба. И аз още не съм влизал никъде днес.@> -
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (16-07-2013)
Правилно, както се казва: " Да не си в позиция си е позиция ". И аз още съм пас..Момичета, не е задължително на всяка цена да се влиза в позиция. По-добре един пропуснат ден. От колкото една инкасирана загуба. И аз още не съм влизал никъде днес.@> -
Бърз отговор на това съобщение Отговори Отговори с цитат Отговори с цитат Мулти-Цитирай това съобщение Благодарности
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
albagpipe (16-07-2013)
Аз пък докато се мотах тъдява изпуснах мощния пробив надолу
Георги, бях писала в една тема как да си нагласяш емотиконите ...ако искаш пак да обясня и тука
Отдавна е измисленокак се пичели от хазарт
.....
http://miss-instaforex-asia.com/en/p...pating/41503#3Учусь торговле на рынке Форекс и являюсь партнером![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
ударено стопче на + ...и можех да взема доста повече но все пак си имам стил вече, дори и хазартно да е ...по-скоро интуитивно - а това не се отрича, нали...
освен това не се правя на такава, каквато не съм ...затуй съм в игнор-листите на доста народ
----------
п.п пуснала съм и злато ...мога да го покажа тук като приключа ...дори със стопче на + вече
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)