Fafa (28-07-2013), Spekulanta (28-07-2013), GGBG (28-07-2013), albagpipe (28-07-2013)
Лелее искам и аз таааам,,,,,,,,,. Започвам да броя дните!
Но както и да ги броя все са си две седмици.
Спекуланте, ти клин с клин ли избиваш? Еми добре, за теб биричка студена, но след това дали ще се оправиш не знам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (28-07-2013)
Перфектен клип така хубаво ми стана като гледах
благодаря ти от сърце![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
rusalita (28-07-2013)
Spekulanta (28-07-2013), rusalita (28-07-2013), albagpipe (28-07-2013)
ми да само клин с клин се избива
както Нинджа само може да спре нинджа
веднъж боледувах от гърло ,отидох на доктор
а доктора ми каза никакви лекарства само колко се може сладолед
и се оправих
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
За мен топло кафе..................
Добро утро,банда!
Да,Fafa розите са мои, цъфтят си в ранчото
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
albagpipe (28-07-2013)
Аз съм вече на второ, а третото ще е към 15 - 15.30 часа
мммммммммммммммммммм
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Вместо да броиш, пълни резервоара с дзинбин и гаааааааааааз
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и от мен![]()
=======================
albagpipe (28-07-2013)
rusalita (28-07-2013)