Добрутро, аз в момента пия второто кафе понеже бях нощна и първото, като се прибрах него помняПриятен ден от мен!
Добрутро, аз в момента пия второто кафе понеже бях нощна и първото, като се прибрах него помняПриятен ден от мен!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (27-07-2013)
И от мен добро утро, аз сега като започна с кафетата и до 8 часа няма да се спра.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
rusalita (27-07-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
вкоренявал ли си? особено от селекциите на прочутите розари? процента за успеваемост минимален
сега като зададе въпроса- по пътя на логиката се цели картофа да е средата за развитие и впоследствие да се разпадне по биологичен начин
да ама ако не се и стане гнездо с картофи пък какво правим?
2 в 1
хи-хи.........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
rusalita (27-07-2013)
Кви са тия кафета по никое време, вече е за наздраве работата![]()
Ами със сигурност не съм вкоренявал. Един ден може и да си направя оранжерия и да гледам рози и да ги кръстосвам. То било голяма шуга.вкоренявал ли си? особено от селекциите на прочутите розари? процента за успеваемост минимален
сега като зададе въпроса- по пътя на логиката се цели картофа да е средата за развитие и впоследствие да се разпадне по биологичен начин
да ама ако не се и стане гнездо с картофи пък какво правим?
2 в 1
хи-хи.........
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Последна редакция от ~@~ : 27-07-2013 на 15:48