Аз току що си пуснах второто. Обичам събота сутрин да си пия дълго кафето.
Аз току що си пуснах второто. Обичам събота сутрин да си пия дълго кафето.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Добро утро и приятни почивни дни
Аз се включвам с първото кафе никак не ми се ставаше рано
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
scooterr (27-07-2013)
Добро утро и от мен! Благодарим за кафенцето! То аз до като стана .....станало ракиено време, ама така е, като лягам по никое време....
Добре, че идват и почивните дни да посвърша нещичко, днес съм планирала да преподредя дрешника, ако някой не ми обърка плановете......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да не се занимаваш с дрешник, като изсъхнат дрехите на простира, взимаш ги и ги слагаш на леглото или стол(или два стола) или дивана и кой каквото му трябва отива и си го взима от тамДобро утро и от мен! Благодарим за кафенцето! То аз до като стана .....станало ракиено време, ама така е, като лягам по никое време....
Добре, че идват и почивните дни да посвърша нещичко, днес съм планирала да преподредя дрешника, ако някой не ми обърка плановете......Няма подреждане, всичко е на едно място, никакви проблеми
![]()
Олег, добра идея ....но много по мъжки някак си . И след това ще заприлича на ергенска къща...
Я дай още някой съвет и съвсем да има завършен вид всичко!
Аз обичам всичко да е подредено на закачалки и когато се излиза да знам , кое къде е ....а не да ровя да изнамеря еди кое си.
Дай съвет например за мъжки чорапи как се окомплектоват след пералнята..???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (27-07-2013)
Слагаш ги на простира, чакаш да изсъхнат и ги струпваш на купОлег, добра идея ....но много по мъжки някак си . И след това ще заприлича на ергенска къща...
Я дай още някой съвет и съвсем да има завършен вид всичко!
Аз обичам всичко да е подредено на закачалки и когато се излиза да знам , кое къде е ....а не да ровя да изнамеря еди кое си.
Дай съвет например за мъжки чорапи как се окомплектоват след пералнята..???![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Хайдееее, аз подредих ../препиках/чорапите...и сега е време да пием второта кафе и да прочета нещо за форекса! Трябва да се образовам много още, че цяла седмица добре вървях и накрая изядох някой шамар за финал. Пък и този месец преключва , а моята равносметка пак няма да е от добрите. Уфффф!
Дано идната седмица съм по дисциплинирана, то от мен зависи ама.....онова дяволче в главата понягога много ми говори!
по скоро е на кучетата...котките правят такива гадости само когато са разгонени...
rusalita (27-07-2013)