нещо не мога да му разбера хУЙмора на туй келеме![]()
![]()
спиндера и мецо пуг по- са ми на сърце
![]()
![]()
![]()
нещо не мога да му разбера хУЙмора на туй келеме![]()
![]()
спиндера и мецо пуг по- са ми на сърце
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз да запитам некой пазарувал ли е до сега от китайския и-бей Алиекспрес.ком?
.................................................. ......................
http://www.aliexpress.com
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз не съм !
Ти какво си пазаруваш от там ?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ами търся нещо конкретно и почнах да ровя там,видях че цените са в пъти по-ниски
а от сайтовете дето бях се засилила да пазарувам същото... дето го вкарват от Китай цените са........... въх
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
да нема нещо общо с алибаба.ком туй![]()
![]()
щот и от там бая убави и евтинки нещица идват
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не бре,това не е Алибаба,това е Алиекспрес
ний тука на експреса се возим
търся едно цвекло, дето цъфти
та се ровя
иначе ми го предлагат за 100 евра, па гледам в али-то е некакви си 75 цента на чукундур
дървовиден божур с три очи
ем при такваз разлика - ко му си чудиш![]()
![]()
![]()
пущай няколко чукундура по експреса да идат насам
![]()
![]()
най-много освен трите очи да има и уста и да мож да говори
![]()
![]()
![]()
да и аз погледнах сега един винтовер макита за 90$ който накрая се оказа 4500$супер сайт си намерила нямам думи лъжи като турски циганин ама то и името му го издава
![]()
![]()
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Много евтинийки![]()
,
сега ще поразгледам и аз .........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
мож да разгледате по форумите ку са го обсъждали сайтаобикновено ку има някаква измама там най-бързо се разбира
![]()