ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Противно на очакванията, аз също мисля, че всеки момент ще се изсипе еврото.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Как е момци, фалирахте ли акаунтите
Аз дотук си изпълвам перфектно плана за днес, който снощи споменах
Спане до обяд, после ядене, после чакане за нфп, след малко отиде деня и айде навън![]()
Бъркаш се ве мила. Виж, че Бачо обеснява на Дизелчето, че 50 пипа по 200$ се равняват на годишни заплати, а аз му казвам, че 50 пипа по 20$ си е добра дневна заработка
А след това той ми отговаря, че 20$ на ден, не са нищо за София
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много хора прекалено много време са безработни и изпадат от бюрата по труда като търсещи и получаващи помощи.
Щатите са на най-ниската стойност работещи като процент от общото от голямата депресеия насам .
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
D-12 (10-01-2014)
Ми щот акулите-макулите ...................![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 (10-01-2014)
когато тогава, аз търгувам цени от зона до зона, не време
просто ме съмнява да останем в тези граници![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе с тез стотинки къде се бутате всички не знам
Докато не започнеш да вкарваш по 100лота в ордер, т.е. 1000$ на пип и да има поне едно 50сделки с 20пипа среден профит поне на месец, всичкото е дребна работа
Виж го джей лено, един комедиант изкарва по над 20милиона годишно, тука се радвате на няколко К, a за едно ферари не сте изкарали![]()