D-12 (10-01-2014)
Ми така де ХепиБачо говори за 50 пипа по 200$ на пип, а аз говоря за 50 пипа по 20$ на пип, което са 1000$, че е добра заработка за 1 ден
Наистина ли не ме разбираш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Гледам на Дизела подписчето.
Няма никаква причина пазарите да слезнат. Може и да слезнат, но по-вероятно да си продължат.
Общо му идват 600 пипа загуби. Това си е вече набалбукване.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
не, ама сега те разбрах ... 50 пипа х 20 пипа на ден - е, така вече е друго. Ами ... сори, ама въобще не го вързах така. Само аз ли не съм го разбрала както трябва? Интересно - ще трябва да се замисля по въпроса (за магданоСа)![]()
Безплатен обяд няма!
фицката (10-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не те разбрах правилно, фицка, защото ей те тук трябва да има запетайкаили тире (нещо за разделяне)
То и по 20$ не са малко Бачо,- за ден работа
Безплатен обяд няма!
фицката (10-01-2014)
50 пипа х 20 $ на ден--------------------------------------------------------------
На фицката кабела лети нагоре и аз му се радвам
и ще се появя след малко пак![]()
Безплатен обяд няма!
фицката (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014)