Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Филмчето е див ПОПУЛИЗЪМ!!!!смятай в китай какво търсене....коя привинция опрашват на ръка дръпнатите....щото прекалили с химията.....
http://www.youtube.com/watch?v=awCudS3HBzA
Китайците са известни с хищническото
си отношение към земята. Особенно,
ако не е тяхна. Не знам там дали е национализирано,
но РЕДА е гледал как в Русия се наема
дългосрочно земя от китайци и само след
7-8 години не само на нея нищо не ВИРЕЙ,
но и на 10-ки км е пълна пустиня!!!
Няма такава ШЛАКА!!!!!
Тука по територията едни подскачаха
като ШИБРЦИ, че по северната част китайци наемали,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса тези дни търгувам през LMAX и през CurrenexИзпълнението е еднакво , но при Currenex нямам никакъв слипидж за момента
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Разделям 7 млрд на 13,4 млн кошера!!!!
Много е малко да са 522 на кошер!!!!!
Толкоз малко не могат да са, че не могат
да презимуват, че ПЧЕЛИТЕ правят на
няколко пити КЪЛБО да се топлят, че подържат
там 36 градуса дори през зимата.
500-на ми се видят малко за таз работа!!!![]()
Бачо куфарите са ми готови
идвам ....................... дай GPS координати де....![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Преди време гледах как китайците добиват злато в африка, след тях нищо не остава,Филмчето е див ПОПУЛИЗЪМ!!!!
Китайците са известни с хищническото
си отношение към земята. Особенно,
ако не е тяхна. Не знам там дали е национализирано,
но РЕДА е гледал как в Русия се наема
дългосрочно земя от китайци и само след
7-8 години не само на нея нищо не ВИРЕЙ,
но и на 10-ки км е пълна пустиня!!!
Няма такава ШЛАКА!!!!!
Тука по територията едни подскачаха
като ШИБРЦИ, че по северната част китайци наемали,,,,,
като скакалци са
http://www.youtube.com/watch?v=1JKX6LevVjg
мите ко са 7 млрд. то и хората са горе долу толкоз по земятаРазделям 7 млрд на 13,4 млн кошера!!!!
Много е малко да са 522 на кошер!!!!!
Толкоз малко не могат да са, че не могат
да презимуват, че ПЧЕЛИТЕ правят на
няколко пити КЪЛБО да се топлят, че подържат
там 36 градуса дори през зимата.
500-на ми се видят малко за таз работа!!!
колко пчели толкоз хора![]()
Разписах се с едно дълго евро/йена и една дълга при паунда ми се върти в главата....
Ми те в някои от посочените страни дават
яки субсидии за пчеларството и кел файда
като пак не им достигат с много проценти.
Много е трудна таз професия, а също требе
и доста акъл да имаш в КРАТУНАТА и да четеш и мислиш яко!!!!
Тука реално не дават никва субсидия и
ПЧЕЛАРСТВОТО като почти всичко друго е
един умиращ отрасал дето се крепи на мощите
на лудите по занаята 70-80-90 годишни дядовци!!!!![]()
INedelchev (10-01-2014), Absfresh (10-01-2014)