от графиките е и аз съм така, не мога да дойда на себе си.Лягам вечер, придрямвам 15 минути и айде пак пред компа на графиките
само дето събота и неделя спя като мечка иначе съм като караконджул
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не е от графиките. Отдал си се на мързел, нямаш физическа активност достатъчно. Започни да спортуваш и ще спиш добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бухахаах
и аз едно време като млад....играех куейк 3 на една въздушна карта в зала с авери....после кънтър страйк....нощни пакети.....и за да стане по яко...напушени жугахме.....те после като легна.....продължавах да стрелям....деева мама му.....![]()
![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
GGBG (10-01-2014), INedelchev (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не , не е от монитора .....Имаш нещо в окото и сигурно те дразни ...та затова ............. (виж аватар)........
![]()
![]()
INedelchev (10-01-2014)
Какви разходки , Олег??...Фафле, вие тука повече се шегувате, обаче наистина що не направиш гости на Фицката ?
И времето е хубаво при него и разнообразие ще направиш, с нови хора ще се запознаешБез това имаш доста свободно време, нали ?
РЕДА и той искаше да ходи на гости при Фицката октомври-ноември, но май само с искането си остана
Каза, че имал просторна спалня и там разходките........
Хора ......нови........той не дава въздушни целувси да ви праня, чакай дй ме изкара на улицата. ?.... Ами акоме изяде някой там!
Фицка, нали знаеш, че те обичам!![]()
фицката (10-01-2014)
Добре ваааааааааааа
Йош 10 пипа му смъкнах на еврото ей така за край на деняима за нов връхт, ама петък е
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Точно с таз нагласа искам да пристигаш![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН