ей ги бе, фицка, строени по ред:
нещо се обърка в навалицата и еуфорията![]()
Безплатен обяд няма!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
фицката (10-01-2014)
АААА бъркаш се, аз отдавна изкарах дори за 3 тамън. Купих си ги от ШЕЛ и ги подарих на дечко, оти съм баровецА бе с тез стотинки къде се бутате всички не знам
Докато не започнеш да вкарваш по 100лота в ордер, т.е. 1000$ на пип и да има поне едно 50сделки с 20пипа среден профит поне на месец, всичкото е дребна работа
Виж го джей лено, един комедиант изкарва по над 20милиона годишно, тука се радвате на няколко К, a за едно ферари не сте изкарали![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Oleg (10-01-2014)
Ми точно де Хепипървият ми пост казва по 20$ на пип, но не съм го написал, защото е отговор на поста на Бачо и предполагам ще се досети
Когато той говори за 200$ на пип, аз защо да говоря за 20$ на ден
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
оффф, ама някои от вас са големи фурнаджийски лопати - кво сега се правиш на интересен ... върни се назад и виж какво си написал, ако уважаваш себе си, де. Казваш за тази седмица, аз ти казвам, че няма време, пък сега не било до време.
Тва ако си ми мъж .... шЪ го праЙш или нЕма а го праЙш ......... така девойка нЕма да завъртиш
----------
тургай очилата- там пише "за ден работа"
карай, както и да е - знаем за какво става въпрос .... ама мие може да си продължавате закачките де ....
оффф, писна ми от тази реклама по радиото на варчев .... аман ...
Безплатен обяд няма!
Тя акулската седмица не е като чиляшката, не го бъркай ти него, хищния рибок. Акулската седмица свършва, когато акулата прецениоффф, ама някои от вас са големи фурнаджийски лопати - кво сега се правиш на интересен ... върни се назад и виж какво си написал, ако уважаваш себе си, де. Казваш за тази седмица, аз ти казвам, че няма време, пък сега не било до време.
Тва ако си ми мъж .... шЪ го праЙш или нЕма а го праЙш ......... така девойка нЕма да завъртиш
Аз вече не знам за кого да викам на пазара, много са ми кръстосани сделките и само ще отчитам резултатите засега...въпреки ръста на еврото, все още късото ми е в плюс...ма то дърто като света![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-01-2014)
айде акули излизам на по една биричка аз и мохабет малко, седмицата беше изключително доволна и профитна, късите си остават за кога са решили акулите и тва е
направихме доста добри кинти предходните 4 дена от късото , и тези ше пуснат доволно само малко време ше требе
айде чао за сега![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (10-01-2014)