Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (14-01-2014)
тез бици пак са размечтаха
бързате много бързате![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Баси тъпотията, дал съм стоп. Вместо да го мръдна на 0 като беше 15 точки напред, ми изгасна нетеца и на много тънък косъм беше да утрепам 2-ма идиоти от нет 1.
Връзват някакъв съсед дома и си ми резнали моя кабел, който няма нищо общо с тях , да проверяли нещо.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (14-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По очакването ми за къси нищо не се е променило, освен че няма да скъся сега. Ще чакам някакъв тест на 3720 някъде и ще търся обръщащ там. Ако даде влизам, ако не ще чакам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
е ми вземи един безжичен за да си имаш за да такива случаи....
Айде отнесе на Бачо лимита!Моя е на 1,3715,ама са нада и на повечко,къде 1,3760 ако може!![]()
REDA (14-01-2014)
Дизелче ти така като инвеститор....може ли да споделиш.....какво е чувството вътре в тебе....има ли някакво изживяване....напражение....м олби.....молитви....така да дадеш обет че ще станеш по добър ако се измъкнеш този път.........катарзис преживяваш ли ....или той ще настъпи ако ре къл пазара след още 50-60 пипа ъп.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....