Даааааа ббееееее)
Ама то Бъбрек трябваааа)
)
Въпроса е ако Бенча са котирали тая цена - и някои е имал лимит там дали се брои![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oт продължително повтаряне на безсмислени постове се получава затъпяване и очевидна липса на каквато и да е инициатива по намирането на дори от значение отговор.
Един два дни, ок. Не ви харесва админа, той не е и за харесване. Но и разумно пишещите се оливате вечеЗа какво ?
На маймуни се направихте всичките за 30стинки на пост.
Да сме в играта , за кво?
Иначе ще загубим форма!
Поддържаме тренда и фигура!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oт продължително повтаряне на безсмислени постове се получава затъпяване и очевидна липса на каквато и да е инициатива по намирането на дори от значение отговор.
Един два дни, ок. Не ви харесва админа, той не е и за харесване. Но и разумно пишещите се оливате вечеЗа какво ?
На маймуни се направихте всичките за 30стинки на пост............. Така е Олег, прав си, ... и така ще продължава да е, ... само време да има...
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Хепи, не съм изпуснала цифра - домързя ми да пиша 4-5 цифри
аз съм за под легендарното нейде на 1,3100![]()
Сега като мина да напиша по темите и ще ти отговоря! !
АБС,
КОСТАНА?
НАДИПЛИ ЛИ ЗА КЪЩАТА......НЕКОИ ЛЕВ..........?
питам да знам къде са ми кинтите след три години у форекса.......
оградата и външният нужник може да са от мен.............![]()
а ми за да не си мислят , че може та да си правят каквото им скимне без последствия....Но и разумно пишещите се оливате вече За какво ?
Добро утро, Янчето пак е пощуряла тая нощ....успех през деня
coldys (18-02-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров