туй е друго но често съвпадат..........Ми добре няма има съпротива от ЕМА 20
3333333333333333333333333333333
туй е друго но често съвпадат..........Ми добре няма има съпротива от ЕМА 20
3333333333333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kozoderski (12-02-2014)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kozoderski (12-02-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ми...копе не разбра.......колим ядем......храним.....колим....яд м......и т.н.))))))))
гофрена не е фактор
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
Moя грешка
Просто като съм го изследвал съм отделил характерно печелившите 930 от губещите такива и затова казах, че няма 930, понеже в повечето случаи такива водят до загуба![]()
фицката (12-02-2014)
докато го дебнах пазара да се излючи мернах няколко много големи кита да го дебнат и те.
Затуй, ний малките черноморски акулки му скочихме здраво с бутоните.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
баш ми'й драго........како)))))))))
![]()
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
Фицка, ходих да правя тест драйв на новата х5.
Нямаха 3 литров дизел в този момент, каквото исках да пробвам, но ме качиха на 5 литров бензин (450 кончета).
Тази кола ще е лидер сред джиповете поне за 2 години.
Красота и изящество.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (12-02-2014)
АИДЕЕ АКУЛИ МАКУЛИ НА ФИЛЕТА МИЛЕТА..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.