Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ОЛЕГ: Магазините тук не работят ли по същият начин ?
Супермаркетите са си отворени даже и на Коледа.
- Не говоря за магазините, те са най-малкия проблем и без това всеки е напазарувал нацяло още преди дни
ОЛЕГ : Държавните институции може, но частният сектор и той ли ?
Банки, примерно Бенчмарк, които са в нашата сфера вече не работят, ОББ, Райфайзен , Бориката спира в 15:00 часа. Това не са държавни фирми, а частни
ОЛЕГ : Това вярно е тъпотия
- Съгнласен
ОЛЕГ : Има си частни градини, има си бавачки.
Не всеки може да си позволи по 700 лева за частна градина, защото на някой управляващ му е дошло да се почива веднъж 15 и веднъж 10 дена
Олег: Никоя спедиция ли ? Отворих спидито: http://www.speedy.bg/begin.php?page=...ID=135&lang=bg
Доста работни ми се струват.
За банките ОК, но плащането може преди и след това и на части, отново не виждам проблем който да няма решение.
Чакам пратка , която трябва да мине митница, чак в петък ще ми я доставят в офиса, а щеше да е хубаво сега да е пуснат за тестове хардуера.
ОЛЕГ: Защото така функционира системата. А решението на възникналите пречки, въобще не е сложно.
Всеки проблем си има решение, но защо трябва да има проблем? При това държавно създаден.
ОЛЕГ: Държавните може, в частният сектор такива почивки няма.
Като реши някой служител да си чисти 3-те дни отпуска до края на годината, трябва да ти е много ключов за да го спреш, а пък спреш ли го, има се мръщи после 2 месеца и негативите да са ти повече, щото ще си му взел неговото (според неговата и правителствената преценка)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абс, те "ключовите" са свикнали да го отнасят, обикновено или си вършат работата без да правят фасони, или си набиват чуковете, като им писне на дедовия ...Като реши някой служител да си чисти 3-те дни отпуска до края на годината, трябва да ти е много ключов за да го спреш, а пък спреш ли го, има се мръщи после 2 месеца и негативите да са ти повече, щото ще си му взел неговото (според неговата и правителствената преценка)![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
драгата (30-12-2013)
http://www.investor.bg/po-sveta/453/...rediti,164109/
Абса виж ко става по юропето
сашовци продават долари, купуват евра за да си купят еффтини активи от бамките в еврозоната , това е добре за дългите евра дългосрочно
има значителен приток на чужди капитали към еврозоната то е видно от курса на еврото и понижените лихви на еврозоната по дълга последната година
1.5000![]()
Абс, ти каква опция смяташе да взимаш в дау
к жсщжщсвж вщсжщжсвщвф
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Absa стига с тва ПЛЮСКАНЕ!!!
РЕДА още нищо не е хапвал днеска,
но след малко ще,,,,,,,,,,,
+++++++++++++++++++++++++++++++
Криво ми е, че днес не съм провил ПРОЦЕДИРАНЕ
и ми е някво криво и темно по графиките.
Сега РЕДА се дзвери по едночасовата графика
и му се струва, че има път към 1,3686!!!)
REDA,
https://www.tradingview.com/x/C3dWCMWi/
пак помисли за късите
пий едно кафе да ти дойде акъла![]()