Но първо до 1.3750сурва се след малко.........![]()
и после надолу към оказаната цел 1.3532 .
Но първо до 1.3750сурва се след малко.........![]()
и после надолу към оказаната цел 1.3532 .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Путко Мафани ще вдига "акулите"
Мениджърската агенция на африканеца ще търси играчи на закъсалия Черноморец
----------
жасаи...............у темата инък запустева.................
оня ще се върне............100%
нимоитъи.............1.3535............................................ докътстане и е довадял......
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък реших да си купя от 1,3705 със стоп 1,3688 и сега ще чакам резултати.
пп:стопа го преместих на 1,3675
Последна редакция от Добри : 17-02-2014 на 09:12
Шикалките представляват аномални образувания върху дъбови листа, причинена от биохимически вещества отделяни от яйцата на някои видове оси:
Шикалките имат неправилна, но приблизително сферична форма, и изглеждат като орехи, с големина обикновено около 2, в редки случаи до 5 см в диаметър. На цвят шикалките са зелени, а след излюпването на младите оси, стават червеникаво-кафяви. Други имена, под които могат да се срещнат, са "къркалешки"
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%...BB%D0%BA%D0%B0
ЕИ ГА СЯ ИЗЛЮПИ БА ,ГА ПОЧНА ДА ЖИЛИШ........???????????????????????????????? ?????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (17-02-2014), Добри (17-02-2014), Emil Enchev (17-02-2014), драгата (17-02-2014)
Днес моето псевдопроцедиргане е (няма началник и си правим каквото си искаме и по колкото пъти си искаме), че е рождения ден на Вашингтон. УСА-то имат ден на президента (то все им се пада понеделник). Така че слънцето е напекло, чурулингите пеят, мирише на море и девненски химихали. Оставям пазара да работи вместо мен и за мен и излизам на гюзме. Лекинко само да се позатопли още
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Добро утро, процедирате ли колеги?
Шефчето го чакаме от Сочи да се появи в зоопарка и даде двете посоки на пазара, че така без посоки му е тегаво.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добро утро и от мене.
Днес, шъ ситним на място. Не очаквам големи движения. Та може и почивен да го ударим. Е, след обяд може да влезем при петроля, дакса, кой знае....................![]()
Сучно!Няма го Шефа с железните,няма го Фицката,Фафлето и тя не се появява насам.Оредяват редиците,не е добре това!Трябва бунт!
пп:Сложих едно лимитче на 1,3722 и хайде на разходка!
Последна редакция от Добри : 17-02-2014 на 09:49
Процедирането вече май ще го слагаме в архивите и ще остане само спомена.Добро утро, процедирате ли колеги?
Шефчето го чакаме от Сочи да се появи в зоопарка и даде двете посоки на пазара, че така без посоки му е тегаво.![]()
Е*ах го у Сочито. То май имаме 18 участника и сигурно 100+ делегати, чиновници, кореспонденти, и всякакви други кибици на държавни разноскиЛющииииии неговата щека дейййййй
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"