Не съм казала, че са система индиканорите, Кино!
Четеш избирателно!
Неделчев, ме поита какви индикатори ползвам! Understand me?
Не съм казала, че са система индиканорите, Кино!
Четеш избирателно!
Неделчев, ме поита какви индикатори ползвам! Understand me?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (16-02-2014)
то верно търсенето е вечно,па язе не разбрах как спирта пуска мухъл ... тъй де... уискито муфлясвало.................
те хората го пазят с очите си........................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чекам момко Чивас регала и пазара да ти прости грешната душичка
.................................................. .................................................. .....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Недей форсирай сега, че ще изтъркаш гумите така!
Чакай още малко преди да припалваш....да има и бензин, че без него лошо!
И процедиране да има утре....кой щя го процедира сега?
Добро утро и успешна седмица на всички!Реда го няма и му запуснахте темата та затова пиша тука,да поддържам!Ми-сля че днес ще е ялова търговията но специално евро долар:Все ще има потенциал за нагоре и си мисля че преди да видим нещо от рода на 1,3787 няма надолу!.Днес най-вероятно рейндж 1,3680-1,3724.
alf (17-02-2014)
еи 2 годин чиракувах тук.......за къшеи леб......................
у3ч ставах......да пущам.......... това онова........
ися РЕДА......
ДА МЪ ФЪРЛИ НА УЛИЦАТА.....БЕЗ ДА ПРЕДУПРЕДИ...............
НЕ ВЕРВАМ.............!!!!
СИГУР НЕЩО ИЗВИНИТЕЛНО ЩЕДАЕ????
немачака 10ч.........
сурва се след малко.........цел 1.3532..........![]()
Добри (17-02-2014)
Добри, не сме я "запуснали"Добро утро и успешна седмица на всички!Реда го няма и му запуснахте темата та затова пиша тука,да поддържам!Ми-сля че днес ще е ялова търговията но специално евро долар:Все ще има потенциал за нагоре и си мисля че преди да видим нещо от рода на 1,3787 няма надолу!.Днес най-вероятно рейндж 1,3680-1,3724.Просто избягваме да я оспамваме в негово отсъствие. Това е по-скоро от уважение към автора и, а не защото не ни е приятна. Поне моята позиция е такава
![]()
Emil Enchev (17-02-2014)
Мадуро: САЩ са виновни за вътрешнополитическите ни проблеми
----------
http://www.topnovini.com/............./.................................
.................................................. ..................
Последна редакция от disel84 : 17-02-2014 на 08:56
Тази тема трябва да стой винаги отгоре!Аз съм новобранец,ама съм върнал доста назад да прочета и покрай спама прочетох и много ценни неща не само от Реда,а и от много други и затова си мисля че трябва да е отгоре.Благодарен съм че намерих този форум и всички вас и смятам че имам много какво да науча от вас!