В случая няма значение. Но е адски глупаво от нейна страна.Страха е най-лошия съветник, Олег!
Ти мислиш ли, че го обича мацката?
В случая няма значение. Но е адски глупаво от нейна страна.Страха е най-лошия съветник, Олег!
Ти мислиш ли, че го обича мацката?
И сега обещаваш ли, че ще започваш да тренираш, за да ти е бистър ума и здрав съня! И да си лягаш рано?...Fafa, най тържествено обещавам и заявявам, всяка вечер да се изморявам като животно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (10-01-2014)
Ами може би я харесва,как този я клеца...не е много сложно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса кви цели търсиш на еврото ония мечите
според мен до лятото влизаме в тоз сценарии, естествено няма паднем така директно ше има нормалните тестове и ретестове
https://www.tradingview.com/x/yeErBS7o/
а дамата деца от този мъж има ли????Миналата седмица говорих с една мацка, тя омъжена от доста години, някъде около 40 годишна е. И е вързана за мъжа си и пари му дава. И аз я питам, за какво не го оставиш, за какво търпиш такова отношение, а тя ми отвръща, иначе ще ме бие
Грам не ги разбирам такива жениА са много такива.
щото на тази възраст, този отговор нне е много адекватен
Безплатен обяд няма!
GGBG (10-01-2014)
Мараба, малкия днес изтропа 1 ст в памперса. Чудя се аз що се мъчи нещо последните 2 дни, а то пуснал матрицата. Но барем да печаташе на ролчици банкнотки.
Тез дет имате по-големи деца, от малки стинки нищо не може да му стане, че грам нямам идея къде я е прилапал, нали?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз смятам, че да удряш жена е проява на слабост!
Да прав си! Много по жестоко е да я убиеш с думи или поведение!
Макар, че има и много "тъпи патки" и си заслужават боя, но това не е решение на проблема!
И който и де е мъжможе да набие жена ....физическата сила е ваше качество, но не трябва дато ползвате в случая....