Абса кви цели търсиш на еврото ония мечите
според мен до лятото влизаме в тоз сценарии, естествено няма паднем така директно ше има нормалните тестове и ретестове
https://www.tradingview.com/x/yeErBS7o/
1.3186 ще търся.
Човеко, ти помниш ли си сценариите? Чак ме изумяваш, разбирам да ти тества цели да обърне 100 пипа по-рано. А ти от супер бичия с цел космоса си в супер мечия с цел тинята.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014)
Мараба, малкия днес изтропа 1 ст в памперса. Чудя се аз що се мъчи нещо последните 2 дни, а то пуснал матрицата. Но барем да печаташе на ролчици банкнотки.
Тез дет имате по-големи деца, от малки стинки нищо не може да му стане, че грам нямам идея къде я е прилапал, нали?На моя не съм наблюдавал таквоз сребролюбие
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То така се започваМараба, малкия днес изтропа 1 ст в памперса. Чудя се аз що се мъчи нещо последните 2 дни, а то пуснал матрицата. Но барем да печаташе на ролчици банкнотки.
Тез дет имате по-големи деца, от малки стинки нищо не може да му стане, че грам нямам идея къде я е прилапал, нали?
на моята госпожица дартс й вадиха от носа, главата й шиха, операция за херния й правиха
беше докопала едни лекарства
ехе... Абсе свиквай
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Happy68 (10-01-2014)
е ама тогава липсваше тримесечна консолидация 1.35-1.38 сега графиката е доста различна, дълго го оставям следващите месеци , приоритетно късо
реално връо от февруари 2013 ще си остане връо за дълго време още , разликата между 1.3710-1.38930 е просто недостижима цел близките месеци![]()