Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей тва еВържи една жена психически да не мърда и цял живот ще те обича
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014)
Миналата седмица говорих с една мацка, тя омъжена от доста години, някъде около 40 годишна е. И е вързана за мъжа си и пари му дава. И аз я питам, за какво не го оставиш, за какво търпиш такова отношение, а тя ми отвръща, иначе ще ме бие
Грам не ги разбирам такива жениА са много такива.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И сега обещаваш ли, че ще започваш да тренираш, за да ти е бистър ума и здрав съня! И да си лягаш рано?...
----------
Страха е най-лошия съветник, Олег!Миналата седмица говорих с една мацка, тя омъжена от доста години, някъде около 40 годишна е. И е вързана за мъжа си и пари му дава. И аз я питам, за какво не го оставиш, за какво търпиш такова отношение, а тя ми отвръща, иначе ще ме бие
Ти мислиш ли, че го обича мацката?
До сега съм удрял 2 пъти 2 момичета и то като бях пичлегар на 17-18 г.Миналата седмица говорих с една мацка, тя омъжена от доста години, някъде около 40 годишна е. И е вързана за мъжа си и пари му дава. И аз я питам, за какво не го оставиш, за какво търпиш такова отношение, а тя ми отвръща, иначе ще ме бие
Жена не трябва да се бие, с думи и поведение можеш да я "пребиеш" много по-жестоко, ако се е държала грозно или глупаво с теб
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
D-12 (10-01-2014)