http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=349 Ей за този става дума!![]()
http://www.balkanmysteries.com/bg/?p=349 Ей за този става дума!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, въпрос на перспектива и желание да видиш нещата е, не на наивност. Ако за теб нещо е невъзможно, то е така, само и единствено заради начина ти на мислене, който ти налага ограничението. Има подобни хора и те не са единици. Друг въпрос е, че по една или др причина не се говори по темата. Лично за мен сънгейзинга е крайност, която може да има съответните последици за човек, но да ядеш стабилно по 3-4 пъти на ден и то боклуци от магазините е мега-крайност.
В случая не съм длъжен да ти доказвам нещо, което е факт! Това би означавало (1.) да подценя интелигентността ти и/или (2.) че отказваш да приемеш "действителността". Ако те интересува, прочети. Дори и в интернет има доста информация, която е достоверна. Не са 1 или 2 случаите, които са надлежно изследвани и документирани и т.нар. учЕни са стигнали до извода, че не могат да обяснят нещо съвсем естествено.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то и вчера, и днес се виждаше накъде ще върви ойрото, Фицка. Свещите на 4 часа ясно си го показваха. Много ми е чудно, че такива спецове по процедирВането два дни поред се бъркат, при толкоз ясни индикации . Ама нищо, важното е човек да слуша себе си преди всичко. И тогава има шанс да бере плодове от труда си. Поздравление, Фицка, днес ти позна.![]()
Впрочем то не е късно и сега да поеме на юг, де.
![]()
Ми то и вчера, и днес се виждаше накъде ще върви ойрото, Фицка. Свещите на 4 часа ясно си го показваха. Много ми е чудно, че такива спецове по процедирВането два дни поред се бъркат, при толкоз ясни индикации . Ама нищо, важното е човек да слуша себе си преди всичко. И тогава има шанс да бере плодове от труда си. Поздравление, Фицка, днес ти позна.![]()
Впрочем то не е късно и сега да поеме на юг, де.
.................................................. ....................ДАЛЕ??
----------
КЪМ 8.52Ч..............................ИМАШЕБ ИЗКАЗВАНЕ НА алф........................
у календара го беха пропуснале.............................. ................................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Е, аз само за гъдела гледам свещите. Иначе си карам с експертчето, тихо, кротко и напоително то си ми трупа парички в сметката................................................... ....................ДАЛЕ??
----------
КЪМ 8.52Ч..............................ИМАШЕБ ИЗКАЗВАНЕ НА алф........................
у календара го беха пропуснале.............................. ................................................
alf (27-09-2013)
Ако ти кажа от де ми е родата по мамина линия нема се отърва от подигравки сигурно, но пак съм софиянка пето поколение, а не столичанка.
Не съм бре ПРАСЬО!!!!
Даже не го знам къде е тва Бусманци.
Казвам широк център и толкоз!!!
Има даже един ЧИЛЯК от форума дето
знае къде точно, но има ЗАБРАНА да казва!!!!!!!![]()