щото не си попадал на некой да ти го приготви кък си требе....Телешко въобще не ям. Свинското го ям защото бащата го взима че му харесва. Ако съм само аз, само пилешко ще има![]()
Макар, че мусака с пилешко не става и си требе праси за таз работа
Олег принципно не обича да яде бозайници.За птиците обаче мисля, че са създадени да бъдат храна на бозайниците....рибите също
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (27-09-2013)
Интересно що все за мърша си говорите в тая тема през ден-два?... От много чакалия ще да е, ама си имам едно на ум, кой разваля дисциплината с подобни скверни свинско-канибалски мисли. А уж се води защитник на РЕДА.
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди говорихме за жени, недоволстваше се. Сега говорим за храна, пак се недоволства. Че трейдинга да не е само графики ?![]()
драгата (27-09-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе тои МАЕСТРОТО недоволстваше преди време,
а все теми за ГЮРЛЮЦИ отваря.![]()
<< ordo ab chao >>
Ако не е само графики, значи е и нещо друго. Респективно е нужен баланс. Как точно се вместват в случая мършата и мършите?
Да ме прощават дамите, използваната лексика е с цел определена експресия.
поддържа се равновесието в природата.....в пряк и преносен смисъл.........![]()
<< ordo ab chao >>