Маестрото закъснява,
но ще пусне картинката ....
А точката аз я добавям още сега,
резултата 210:29 !!!!!!!!!!
Маестрото закъснява,
но ще пусне картинката ....
А точката аз я добавям още сега,
резултата 210:29 !!!!!!!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (23-09-2013)
Aбсе, ади ва. Кажи на Олег, какви требе да са му мненията, ако иска да изглежда като НЕсмешенКакво ми е на мненията ? Какви трябва да са според теб ?
Значи гледай сега. Още преди ти да започнеш да пишеш тук, аз си намерих каквото ми трябваше. От там насетне, аз почти не пиша неща за търговията. Не и такива от които някой би могъл да се възползва особено. Това е лично мой избор и го правя напълно съзнателно и целенасочено![]()
Че явно Комарджито много добре ме е научил как да ВЕРОЛОМНИЧА
REDA, картинка ей сега ще доди![]()
И това бе в началото:Индексите:
Японските са почти на текущи и гледат нагоре.
ДАУ е леуко отдоле и гледа нагоре.
ДАКС е леуко отгоре и гледа за доста нагоре.
Днеска най-важните новини са PMI-тата на
Франция и Германия(Еврозоната), както и
изявлението на Бай Драган.
РЕДА счита, че при данни около очакваните
за PMI-тата поне до обяд ще се реализира
ГНЯСАВА понеделнишка РЕИДЖОВИЦА!!!
Може да не стане така, ако се пусне некои слух германски.
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3524-1,3498 с
нарастваща сила и цел възможна корекция до
1,3450-1,3461(ИДЕИНА зона)
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата е в зоната 1,3543-1,3568
с нарастваща сила, а нагоре целта е зоната
1,3605-1,36333(ИДЕИНА зона).
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
А после се случи ето това:
Обърнете внимание на изключително точната прецизност на дадените ЗОНИ и техните граници![]()
Олег, МАЕСТРО - нарисувано е и е процедирано най-идялно, както казваше старшината едно време
Се едно курса е обхошдал на РЕДА, зоните
Еваларка пак РЕДЕ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.