Ненормалници навсякъде, не знам колко луд трябва да си да експериментираш със себе си. Всякаш мишки не са останали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (27-09-2013)
фицката (27-09-2013)
ам че силикона нали уж би трябвало да е заместител на нещо не толкоз Убаво, или поне вече износеноА то на това всичко си му е още в гаранция - за какво е правило ремонт?
мнооого е хубаво с лимитите![]()
![]()
Безплатен обяд няма!
Олег, очакваш НАСА да държи подобна информация на видно място на сайта си?Ето това е наивно!
Ми нали така ще налее вода в мелницата на всякакви мистици, теоретици на световната конспирация, откачалки и тн. Нали ще обезсмисли и собствената си функция като инструмент на материалния свят. Аз в случая бих поставил под съмнение автора на въпросната статия (от нерде па НАСА ще се занимават с тоя; да не е извънземно?!?), а не самият смисъл на инфото. Вместо да правиш априорни заключения по тема, която ти е непозната, се порови задълбочено, прочети (има доста на инглиш) и след това излез с теория или заключение. Сега няма сми да говорим, защото отричаш нещо, с което не си запознат и като следствие на това обезсмисляш целия (вероятен) аргументиран разговор (не си запознат --> няма как да се аргументираш).
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nomad (27-09-2013)
http://abcnews.go.com/Health/mom-yea...ry?id=13580804
Даже скоро бях мернал за некво 6 годишно тука по територията.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
МАЕСТРО Олег днеска ПРОЦЕДИРАНЕТО успешно ли е БА???![]()
фицката (27-09-2013)
Не само че мога, но дори го направих в предният си пост и дадох линкОлег, очакваш НАСА да държи подобна информация на видно място на сайта си?Ето това е наивно!
Ми нали така ще налее вода в мелницата на всякакви мистици, теоретици на световната конспирация, откачалки и тн. Нали ще обезсмисли и собствената си функция като инструмент на материалния свят. Аз в случая бих поставил под съмнение автора на въпросната статия (от нерде па НАСА ще се занимават с тоя; да не е извънземно?!?), а не самият смисъл на инфото. Вместо да правиш априорни заключения по тема, която ти е непозната, се порови задълбочено, прочети (има доста на инглиш) и след това излез с теория или заключение. Сега няма сми да говорим, защото отричаш нещо, с което не си запознат и като следствие на това обезсмисляш целия (вероятен) аргументиран разговор (не си запознат --> няма как да се аргументираш).
Ти въобще правиш ли разлика между електромагнитна вълна(това е слънчевата светлина) и цели молекули. Хайде обясни ми, как от светлината ще се появят всичките аминокиселини, минерали и т.н. ?
едва ли хората, които практикуват НЕяденето или поне, ограниченото ядене, ще бият барабанОлег, очакваш НАСА да държи подобна информация на видно място на сайта си?Ето това е наивно!
Ми нали така ще налее вода в мелницата на всякакви мистици, теоретици на световната конспирация, откачалки и тн. Нали ще обезсмисли и собствената си функция като инструмент на материалния свят. Аз в случая бих поставил под съмнение автора на въпросната статия (от нерде па НАСА ще се занимават с тоя; да не е извънземно?!?), а не самият смисъл на инфото. Вместо да правиш априорни заключения по тема, която ти е непозната, се порови задълбочено, прочети (има доста на инглиш) и след това излез с теория или заключение. Сега няма сми да говорим, защото отричаш нещо, с което не си запознат и като следствие на това обезсмисляш целия (вероятен) аргументиран разговор (не си запознат --> няма как да се аргументираш).за да можеш да го правиш, ти трябва смирение, а то не се връзва с факта, да тръбиш и да доказваш на някого нещо
Аз познавам един такъв човек, тук в БГ, кара си човека на варени кестени, салатка от глухарчета и разни такива, тренира бойни изкуства, източни практики от типа на медитация и контрол на енергията и т.н. Но говори за това, само ако попиташ нещо или ако трябва в разговор да даде пример.
Безплатен обяд няма!
Днес и МАЕСТРОТО, и Олег считат ПРОЦЕДИРАНЕТО за успешноhttp://abcnews.go.com/Health/mom-yea...ry?id=13580804
МАЕСТРО Олег днеска ПРОЦЕДИРАНЕТО успешно ли е БА???![]()
alf (27-09-2013)
уауууу, това е ужас бе, ...... много съм остаряла явноhttp://abcnews.go.com/Health/mom-yea...ry?id=13580804
МАЕСТРО Олег днеска ПРОЦЕДИРАНЕТО успешно ли е БА???
----------
аз пък бих попитала - как без слънчева светлина ще може тези елементи да се обработят??? то ако можеше, на северния полюс щеше да е тучна градина, а не вечен лед и скали
Безплатен обяд няма!
Откаченяциhttp://abcnews.go.com/Health/mom-yea...ry?id=13580804
МАЕСТРО Олег днеска ПРОЦЕДИРАНЕТО успешно ли е БА???----------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН