REDA (06-06-2013)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Saxsten, само че малко съм обвързна с Фицката все още. Но ... се чудя да чакам ли да се разделим или да идвам при теб още сега, да не остана и без теб накрая.Е, сега пак вика "Ефченце", да го приемам като чисто колегиална либоф или нещо повече? Ето затова имам резерви към младите.
![]()
От друга страна пък си падам по лошите момчета. Ох, съвсем се обърках!
Говоря за сегашното прераждане естествено. Миналото прераждане не го помним, а следващото е далече.
Последна редакция от Eli2356 : 02-01-2013 на 23:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ефче, казвай мила веднага всичко що знаеш за този "използвач" и започни със зодията, понеже знам, че той обича да ме дразни и няма да ми я каже, така както не ми показа и снимката си.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз не съм много доволен, но за момента съм в търпеливо изчакванеПланираното отстъпление, не означава загуба на войната
Елиииииииииииииииииии, пак се бъгна форумът и не ти излиза поста![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Ти полудя ли бреееееееееееSaxsten, само че още съм малко обвързна с Фицката. Но ... се чудя да чакам ли да се разделим или да идвам при теб още сега, да не остана и без теб накрая.Е, сега пак вика "Ефченце", да го приемам като чисто колегиална либоф или нещо повече? Ето затова имам резерви към младите.
От друга страна пък си падам по лошите момчета. Ох, съвсем се обърках!
Говоря за сегашното прераждане естествено. Миналото прераждане не го помним, а следващото е далече.Използвай ме до дупка, изцеди ме, изтощи ме и едва след като ми се наситиш........ може да те пусна
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
И един твой пост от миналата страница не излиза, явно пак се сбъгяса! Тук ще пусна отново моя, дано излезе: нищо не излиза пак.
Аз пак кат пител останах с две пиленца ( кокошки звучи грозно) Де избягаха другите мъжове
Тамън ми се искаше за казарма малко да похортуваме
![]()
REDA (06-06-2013)
Изтрих твоя цитат от моя пост и най-после се появи нормално. Открих разковничето.
Другите мъже просто няма какво да кажат пред твойта прелест и да се покажат през твойто сияние, затова са се изпокрили.Аз не съм ли ти достатъчна бе? Мъжове ли ти требат? Това е твойта тема и вечер другите мъже са при жените си по домовете им или с гаджета по дискотеките.
----------
След тия думи едва ли има някакво значение какво друго дава освен кредитни карти след раздялата, защото аз май ще мина и без кредитна карта. Ама да каже все пак кво друго дава, може пък да ме заинтригува с нещо?![]()
Мила моя принцесо ти си ми на 90 % дотатъчна телесно и на 25 % духовноИзтрих твоя цитат от моя пост и най-после се появи нормално. Открих разковничето.
Другите мъже просто няма какво да кажат пред твойта прелест и да се покажат през твойто сияние, затова са се изпокрили.Аз не съм ли ти достатъчна бе? Мъжове ли ти требат? Това е твойта тема и вечер другите мъже са при жените си по домовете им.
75 % които не ми достигат духовно, няма как да ги запълниш, защото основната мисъл, която ме е налегнала в момента е : " Нови варианти за ръчно самозадоволяване при мъжа, чрез въртеливо движение на пръстите на двете ръце "
Та за тази дискусия ми трябват други мъжове
![]()
REDA (06-06-2013)