REDA (06-06-2013)
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Въх !!!
Тия двам`та мискинина ,Олег и Прасчо, пак са са развихрили![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (06-06-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Е, с`ааа ...убава ли съм? Да не се хваля, но повечето мъже ме приемат като такава, също и повечето жени, съдейки по завистта им. Пък и когато се опитвах да се глася като по-малка, баба ми все ми повтаряше - хубав кон и под скъсан чул се познава. Ако не вярваш на мъжете, жените и баба ми, прецени по ястията ми. Нищо, че са малко извъртени/изврътени, красотата ми е класическа - като на гръцко-римска богиня, изврЪтена съм в други области.
![]()
Ето ти си писал, че си готин и ти вярвам. Само на Фицката не вярвам, че си показа снимката тук на сума ти народ и си я скри без да я видя, а сега пък в кухнята и спалята беше затъмнил и пак нищо не успях да видя.
Що ме излагаш, бееее! Мерси, че и ти си ме оценил като хубава и че ми помогна при готвенето, ама ако F4 вземе да се разведе със Стоев и пак изпъпли към теб с влага в очите, изразяваща дълбоко разкаяние и прошка или някоя нова звезда вземе се появи на небосклона и ти вземеш се вържеш, какво ще правя аз - ще почна да си търся друг. А като почна кой ша ма земе като знае, че не си оправям чаршафите? При положение, че повечето мъже предпочитат редни жени все пак? Къса ми се сърцето само при мисълта, че ще си остана самотна...![]()
Saxsten, ти поне ша ма земеш ли като знаеш този позорен факт за мен (че не си оправям спалнята след еди що си) ? Струваш ми се добро момче? Ще си свирим заедно и ще си ходим по горите и ще си готвим заедно, даже може и да си търгуваме от време на време заедно... Тоя Фицката малко ала-бала ми се струва...Не ми отговаряй - знам, че отговорът ще е "не".
Последна редакция от Eli2356 : 02-01-2013 на 22:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Момче е Фицката................................
Saxsten, ти поне ша ма земеш ли като знаеш този позорен факт за мен (че не си оправям спалнята след еди що си) ? Струваш ми се добро момче? Ще си свирим заедно и ще си ходим по горите и ще си готвим заедно, даже може и да си търгуваме от време на време заедно...Сакси е ... ъъъъъъъъ мъдрец .... образно казано
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz