На всяка различноТи ако обичаш сладолед , кюфте ли да ти дам
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Мила моя принцесо ти си ми на 90 % дотатъчна телесно и на 25 % духовно75 % които не ми достигат духовно, няма как да ги запълниш, защото основната мисъл, която ме е налегнала в момента е : " Нови варианти за ръчно самозадоволяване при мъжа, чрез въртеливо движение на пръстите на двете ръце "
Та за тази дискусия ми трябват други мъжове
![]()
![]()
![]()
Днес бях при теб в спалнята и кухнята телесно и вече мислиш за самозадоволяване и духовна близост. Ето с Еф4то стигнахте до извода, че разделите ви са интелектуални, значи сте интелектуални, духовните празноти може тя да ти ги запълни. Изчакай я още малко може пък да сколаса. Аз през това време ще запълня също някой мои незадоволени от теб нужди със Сакстен например
Saxsten, миличък, къде се изгуби, имай късмет да си си легнал. Утре няма да ми се измъкнеш така лесно без Лека нощ и съпровождащата я целувка!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ейййййййй не знаете какво искате и после се сърдите като не получите нищо![]()
Днес бях при теб в спалнята и кухнята телесно и вече мислиш за самозадоволяване и духовна близост. Ето с Еф4то стигнахте до извода, че разделите ви са интелектуални, значи сте интелектуални, духовните празноти може тя да ти ги запълни. Изчакай я още малко може пък да сколаса. Аз през това време ще запълня също някой мои незадоволени от теб нужди със Сакстен например
Saxsten, миличък, къде се изгуби, имай късмет да си си легнал. Утре няма да ми се измъкнеш така лесно без Лека нощ и съпровождащата я целувка!Ако хода да му се радва друга, " що си го вадиш ?", ако лъсна една злобарка , " аз не ти ли стигам ? " Аман бре джанъм
После измислили жена-робот
Ми той някой дет с тебе е живял ше е изобретателя
А Ефчето ся не я бутай в нашата връзка, освен ако не се разберете аз да бутам и на двете![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Много знаеш ти какво обичам и какво - не. Край, не издържам вече - не от страст, а от прекалената ти лошотия, изразяваща се както казваш в (това дето не се чете поради сбъгясване) "непостоянство. лицемерие, интригантство и използвачество." Сърдита съм ти до утре. Ако не ми кажеш коя зодия си (Ефчето май няма да ми каже) и по-дълго.
Ефчето я буташ в нашта връзка лично ти, даже искаш да "буташ и на двете".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аааа мен вече не ме месете ...аз като прочета една книга вече не я отварям ...оправяйте се ....
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
И аз съм така, а този Фицката почти го прочетох вече тази вечер. Май е вярно, че що жена се появи в радиус от 10 км иска да й го сложи, пък ни и обвинява, че "не знаем какво искаме и после се сърдим като не получим нищо."
Хайде Лека нощ на всички! Оствям ви двамцата да си хортувате "ентелегентно".![]()
Ше пробвам докато отгатна
Ми значи до утре, любимаКрай, не издържам вече - не от страст, а от прекалената ти лошотия, изразяваща се както казваш в (това дето не се чете поради сбъгясване) "непостоянство. лицемерие, интригантство и използвачество." Сърдита съм ти до утре. Ако не ми кажеш коя зодия си (Ефчето май няма да ми каже) и по-дълго.
Бутам аз
![]()
REDA (06-06-2013)
REDA (06-06-2013)
Вярно е товаИ аз съм така, а този Фицката почти го прочетох вече тази вечер. Май е вярно, че що жена се появи в радиус от 10 км иска да й го сложи, пък ни и обвинява, че "не знаем какво искаме и после се сърдим като не получим нищо."
Хайде Лека нощ на всички! Оствям ви двамцата да си хортувате "ентелегентно".И ти ме разкри
-------------------------------------------
REDA (06-06-2013)
До утре.... ама докат пробваш с мен, ще трябва да спреш да пробваш с други и ако ми кажеш прословутата зодия, да не стане като със снимката? Астрологията ми е хоби и искам да знам зодията на всичките ми познати, да не говорим за любовници.
Дано само това, което разкриваме един за друг не ни отдалечи още в самото начало.Надявам се, че поне това важи само за хубавите жени в радиус от 10 км, че ако е за всички вече хептен лошо става.
Последна редакция от Eli2356 : 03-01-2013 на 01:11