Спирам всичкоДо утре.... ама докат пробваш с мен, ще трябва да спреш да пробваш с други и ако ми кажеш прословутата зодия, да не стнае като със снимката? Астрологията ми е хоби и искам да знам зодията на всичките ми познати, да не говорим за любовници.
Дано само това, което разкриваме един за друг не ни отдалечи още в самото начало.Даже и онова докато съм сам
Нищо не трябва да ни отдалечава, още по-малко истинатаГрозна, кървава, къдрава .... каквато и да е
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Прасчоо , прасчоо ,къде се набута между тез две млади вълчици бре
Каквото си розово и пухкаво ,кокалче няма да остане от тебе.
Най- много да остане някоя карта и тя ще празна и надъвкана
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Ааа, как така?!? От него може и да не остане нищо, ама една карта здрава поне трябва да остане - тая с наградата за Тема на годината - за едната вълчица, която има принос за спечелването й
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-01-2013)
Е, нема що.... хич не си лесен. За една снимка и зодия каква борба пада, па за друго да не говорим какво ли ще е?![]()
Сега 400 страници требе да прелиствам. Понеже съм досетлива, щом имате 8 празника в семейството през декември, ще ти кажа коя си с вероятност 80% - стрелец ( а и доста ми приличаш на такъв), 10% козирог, 10% остават за другите зодии (от който най-вероятна лъв). Средностатистическа грешка - 20%.
----------
Дай му и линк към фейса на готвачката, да се успокои, че сега пък няма да може да мисли за друго и няма да може да си продължи АБВ-то, от което може да пострада целия форум.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (03-01-2013)
Чудех се аз защо често сме на един акъл...? Но излезе ли лошия близнак на преден план...Абе няма да се мъча повече да отгатвам нечии зодии, и без това ще му чета темата "да се уча да търгувам" както ми препоръча самият той преди няколко месеца, мож да изскочи отнякъде ценното инфо... Със сигурност има нещо овнешко у него, от самото начало си го знам това, нищо че се е маскирал като праси.