• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Коронавирус, Част 9

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Коронавирус, Част 9

+ Отговор в тема
    Страница 33 от 117 ПървиПърви Предишно ... 23 31 32 33 34 35 43 83 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 321 до 330 от общо 1168
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 28-01-2022 21:40 #321 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo е на линия
      Централна банка
      Licik

Моля, изберете категория: - Откажи
      pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Lime Виж мнението
      Някъде по новините слушах, че много от, които си направили 2 игла отказват бустерната. Споделят, че след ваксинирането доста тежко са го изкарали. Не съм антиваксър но ако се правеше на 10 години веднъж.
      В този форум анти ваксъри на практика няма и аз лично не съм анти ваксър имам поставени редица изпитани във времето ваксини но въпросните препарати за борба с доведената болест са експериментални и много от нас отказват да стават опитни животни защото ценим своето здраве

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

2. Следните 7 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

Lime (28-01-2022), Нерегистриран (3), skrasi (28-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 28-01-2022 21:57 #322 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lime
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lime не е на линия
      Дилър
      Не е зададено настроение

Lime е незавървено бижу Lime е незавървено бижу Lime е незавървено бижу Lime е незавървено бижу Аватара на Lime
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      652
      Благодарили са му 422 Пъти в
      81 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo
      В този форум анти ваксъри на практика няма и аз лично не съм анти ваксър имам поставени редица изпитани във времето ваксини но въпросните препарати за борба с доведената болест са експериментални и много от нас отказват да стават опитни животни защото ценим своето здраве
      Няма как за толкова кратко време да се създаде ваксина, както ни е известно. Отделен е въпроса никой не поема никаква отговорност за страничните ефекти, така, че исках да видя какво ще се случи с тези, които се ваксинираха още в началото. Видях, слушам, и нямам намерение послушно да запретна ръкави до рамо

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на Lime за полезния пост:

skrasi (28-01-2022), pablo (28-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022)

6. 29-01-2022 00:50 #323 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      rusalita
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      rusalita не е на линия
      Старши дилър
      Riang

rusalita е чудесен лъч светлина rusalita е чудесен лъч светлина rusalita е чудесен лъч светлина rusalita е чудесен лъч светлина rusalita е чудесен лъч светлина rusalita е чудесен лъч светлина Аватара на rusalita
      Град
      Габрово
      Начислени плащания
      296.33 USD
      Благодарности
      1 443
      Благодарили са му 553 Пъти в
      368 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      охааа яко ви тежи короната,цяла тема имало ! Моето ммнение е че вирусаа си е вирус точка.После става бактерия.За вируса имунитет за бактерията-антибиотик.Па както и ще да се казва вируса Бъдете здрави !
      Всичко започва под Платановото дърво

quod me nutrit me destruit

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на rusalita за полезния пост:

Lime (29-01-2022), skrasi (29-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022)

8. 29-01-2022 09:30 #324 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 582
      Благодарили са му 10 895 Пъти в
      4 049 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от skrasi Виж мнението
      Защо ли тези хора така се бунтуват срещу измислените безмислени мерки? Доказано вече много пъти.
      Не знам, аз говоря за здравето само, мерки не ме интересуват толкова. Действително са глупави тези последните със сертификатите и дори донякъде с антителата.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

9. Следните 3 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (29-01-2022), Lime (29-01-2022), kypa (30-01-2022)

10. 29-01-2022 10:14 #325 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 098
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Не знам, аз говоря за здравето само, мерки не ме интересуват толкова. Действително са глупави тези последните със сертификатите и дори донякъде с антителата.
      Това със сертификатите не е глупаво. Направо си е престъпление спрямо хората.
      Да изключим това, че има дискриминация, че много наподобява жълтите значки от втората свтовна война и т.н. - това е повече политика.
      Говоря за чисто практическото прилагане на идеята.
      Споделям собствен опит: Аз съм с положителен тест от 9 януари тази година. При проверка в системата на сертификатите на 11 януари (два дни след като се установило, че съм болен) видях, че имам издаден зелен сертификат от 24 янури и валиден до 9 юли.
      Горното ще рече, че никой не се интересува аз дали ще оздравея, дали ще съм вирусоносител, въобще дали ще съм жив по някое време - в момента в който имаш положителен тест вече имаш издаден зелен сертификат от определена дата.
      Аз понеже съм отговорен чове си стоях по време на карантината в къщи, не съм контактувал хора, въобще както си трябва.
      Но понеже съм даже повече от нормално съвестен, към края на карантината започнах да си задавам въпроси - хубаво имам сертификат, ама аз дали не съм заразен, мога ли спокойно да контактувам с приятели, познати и не съм ли аз опасен за тях.
      Личната ми лекарка каза, че няма начин да се докаже, че не съм заразен. Питах дали да си направя нов тест - каза, че давали фалшиво положителни резултати след боледуване и ще ме карантинизират още. Аз все пак си направих един пср тест - беше отрицателен, но реално е на добра воля това да не разнасяш вируси. След издаване на зеления сертификат никой не се интересува дали си опасен за околните.

Одобрена

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. Следните 17 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

hanuman (29-01-2022), Lime (29-01-2022), Нерегистриран (9), Novak (29-01-2022), 100 (29-01-2022), batDancho (29-01-2022), skrasi (29-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022)

12. 29-01-2022 13:39 #326 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lime
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lime не е на линия
      Дилър
      Не е зададено настроение

Lime е незавървено бижу Lime е незавървено бижу Lime е незавървено бижу Lime е незавървено бижу Аватара на Lime
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      652
      Благодарили са му 422 Пъти в
      81 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov
      Личната ми лекарка каза, че няма начин да се докаже, че не съм заразен. Питах дали да си направя нов тест - каза, че давали фалшиво положителни резултати след боледуване и ще ме карантинизират още. Аз все пак си направих един пср тест - беше отрицателен, но реално е на добра воля това да не разнасяш вируси. След издаване на зеления сертификат никой не се интересува дали си опасен за околните.
      Това е проблемът, че нямаме доверие вече, даже да е верен даден резултат все ще имаме един въпросителен. Навсякъде има корупция и така човек се чуди на, какво да вярва вече. Малко са хората, които биха си направили пср тест след карантина, ако повечето бяхме така отговорни, нещата със сигурност щяха да са по добре. Но аз вярвам, че направеното добро рано или късно се връща.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

13. Следните 13 потребители изказват благодарности на Lime за полезния пост:

Нерегистриран (7), minkov (29-01-2022), skrasi (29-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022), pablo (31-01-2022), Salim (31-01-2022)

14. 29-01-2022 14:19 #327 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Leo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Leo не е на линия
      Дилър
       Geli

Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Leo е отвъд представите Аватара на Leo
      Град
      Велико Търново
      Начислени плащания
      518.35 USD
      Благодарности
      276
      Благодарили са му 2 132 Пъти в
      598 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Нищо че правим по 10 хиляди заразени на ден азе си мисля че сме много близо до имунитета. Съдя по хората около мене от родата останаха само двама дет не са го карали от комшиите има да речем половината дет не са го карали ама тука ми се струва че се крие инфото и доста го изкараха без да казват от колегите буквално вече няма някой дет да не го е карал (освен мене де) даже един дет работи до моя щанд си изкара и Омикрон и Делта (това все едно не съм го казвал). По сметките дет правя да речем 75-90% вече го караха имунитета е близо не знам що се въвеждат пак мерки не стига че няма ефект от тях ами и пречат на нормалното и бързо циркулиране на вирусчето още малко тука 2-3 седмици и приключваме с коронавируса. Мангъров е бил прав от самото начало трябваше да се остави свободно циркулиране още от началото който оцелее оцелее и без това сега сме пак на свободно циркулиране и без това всички пак го срещнаха вирусчето само дето се бастиса много бизнес за тия 2 години. Заминаха си хора за един град ама то и без това така щеше да си стане.

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

15. Следните 10 потребители изказват благодарности на Leo за полезния пост:

minkov (29-01-2022), Нерегистриран (5), Lime (29-01-2022), skrasi (29-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022)

16. 29-01-2022 17:38 #328 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      И аз вече се нареждам в редичката с лична история. Дъщеря ми с болки в гърлото и лека температура, същите симптоми имаше преди около 20 дена, правихме вкъщи тест - отрицателен, после доктор, диагноза класически фарингит. От сряда пак същите симптоми плюс температура около 37 градуса. Научавам вечерта вече след преглед при нейното ново джипи, което не съм избирала аз , който и поставил диагноза грип, категорично.
      Детето си взело тест за ковид от аптеката, обажда ми се че няма да се прибере и ще спи в другия апартамент, че ако е болна да не ни зарази и си направила теста - бледо положителен, произход на теста Китай. Решавам че тази бледа чертичка не ме удовлетворява, искам точна диагноза и отивам за друг тест, взимам комбиниран за ковид и грип - показва грип, произход на теста Турция. В четвъртък отиваме в Токуда и правим пак кобиниран тест - излиза с резултат положителен за грип. Настоявам и за писиар, детето се дърпа, но няма къде да ходи, правим - отрицателен. Та вече сме с категорична диагноза грип.
      Междувременно съм прозвънила една купчина познати доктори докато чакам резултатите - така де детето е болно и трябва да събера максимално много мнения. Трима от лекарите, с които говорих ми казаха, че е грип и да не троша пари за тестове, но като съм решила няма да ме спират. Само един каза, че е омикрон той си бил едно към едно с грипа.
      Та, ако не бях развила цялата тази активност с бурно тестване щеше да си остане диагноза ковид, защото това е показал първият от поредицата тестове, щях да гледам накриво новото 35 годишни джипи на дъщеря ми, така де - първо посещение за лечение и ако беше сгрешил шях да съм подозрителна.
      Та това, което се говори за антигенните тестове, че дават много фалшиво положителни резуртати си го изпитах лично.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
      Одобрена

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

17. Следните 20 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

minkov (29-01-2022), Нерегистриран (13), batDancho (29-01-2022), Lime (29-01-2022), skrasi (29-01-2022), Jack (30-01-2022), kypa (30-01-2022), pablo (31-01-2022)

18. 29-01-2022 17:40 #329 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 582
      Благодарили са му 10 895 Пъти в
      4 049 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Leo Виж мнението
      Мангъров е бил прав от самото начало трябваше да се остави свободно циркулиране още от началото който оцелее оцелее и без това сега сме пак на свободно циркулиране и без това всички пак го срещнаха вирусчето само дето се бастиса много бизнес за тия 2 години.
      Да, разни хора поумряха вече, няма защо повече да се занимаваме. Не е важно колко ще се заравят, а колко ще оцелеет за тези 2 години.
      Нищо че правим по 10 хиляди заразени на ден азе си мисля че сме много близо до имунитета. Съдя по хората около мене от родата останаха само двама дет не са го карали от комшиите има да речем половината дет не са го карали ама тука ми се струва че се крие инфото и доста го изкараха без да казват от колегите буквално вече няма някой дет да не го е карал (освен мене де) даже един дет работи до моя щанд си изкара и Омикрон и Делта
      Има истина тук, напредват нещата и най-закоравелите където се криха ги настигна повечето вече. Иначе статистиката вече е малко по-различна като гледам какво се случва около мен. Много по-малко хора имат сериозните проблеми от миналата година, може би наполовина. Лошото е че масово имат послеефектите със загуба на памет, умора, висок пулс и такива неща дори да са минали леко. Тая седмица двама познати повториха и не разбирам обаче защо и на двамата са и предписали пак антибиотици?
      Както и да е, има шансове до края на тая година нещата да заприличат...

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

19. Следните 9 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (29-01-2022), Lime (29-01-2022), Jack (30-01-2022), Нерегистриран (5), kypa (30-01-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 29-01-2022 17:52 #330 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      batDancho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      batDancho не е на линия
      Централна банка
      Polos

batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите Аватара на batDancho
      Град
      Горна Оряховица
      Начислени плащания
      4,711.46 USD
      Благодарности
      4 260
      Благодарили са му 8 575 Пъти в
      3 941 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Нищо че правим по 10 хиляди заразени на ден азе си мисля че сме много близо до имунитета. Съдя по хората около мене от родата останаха само двама дет не са го карали от комшиите има да речем половината дет не са го карали ама тука ми се струва че се крие инфото и доста го изкараха без да казват от колегите буквално вече няма някой дет да не го е карал (освен мене де) даже един дет работи до моя щанд си изкара и Омикрон и Делта (това все едно не съм го казвал). По сметките дет правя да речем 75-90% вече го караха имунитета е близо не знам що се въвеждат пак мерки не стига че няма ефект от тях ами и пречат на нормалното и бързо циркулиране на вирусчето още малко тука 2-3 седмици и приключваме с коронавируса. Мангъров е бил прав от самото начало трябваше да се остави свободно циркулиране още от началото който оцелее оцелее и без това сега сме пак на свободно циркулиране и без това всички пак го срещнаха вирусчето само дето се бастиса много бизнес за тия 2 години. Заминаха си хора за един град ама то и без това така щеше да си стане.
      Не само че правим по 10 000 заразени на ден, но имаме и 15 000 + ваксинирани за ден. При 22 работни дни / да речем, че
      през почивните дни не се отчитат нещата както трябва / това значи че повече от осем процента от населението на България
      ежемесечно се среща или с вируса, или с ваксината. Така че ако всичко е така, както го отчитат, след има няма три четири месеца
      ще го стигнем този прословут групов имунитет и би трябвало да отпаднат всички ограничения. Донякъде данните се припокриват
      според мене, защото не се казва ясно колко от преболедувалите са се ваксинирали в последствие, така че реалната цифра със сигурност
      ще е малко по-малка, но да речем, че ще е в границите на статистическата грешка. Ако наистина е така, трябва до края на февруари
      месец бройката на заразени рязко да почне да намалява - то просто няма да са останали вече неминали през вируса.
      А за Мангъров не си прав - той никога не е казвал, че трябва да се оставят хората да произвола на вируса и който оцелее - оцелее.
      Това са глупости, които му се приписват от живкоподобните потребители по форумите. Това, което каза Мангъров е, че не трябва да се
      налагат масови ограничения, да се тестват масово и да се оказва медицинска помощ на тези, които имат наистина нужда от нея.
      Това, което той каза в началото на епидемията беше, че трябва да се ограничат контактите на възрастните хора и тези с хронични
      заболявания, а другите да не се ограничават по никакъв начин и да продължават да живеят нормално живота си и да се вкарват
      в болницата само тези, които наистина имат нужда от болнична помощ.
      Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
      Когато невежеството крещи, умът мълчи.
      Вашият мир и спокойствие струват повече.
      Одобрена

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

22. Следните 14 потребители изказват благодарности на batDancho за полезния пост:

minkov (29-01-2022), gambletrade (29-01-2022), Novak (29-01-2022), Emil Enchev (29-01-2022), Lime (29-01-2022), skrasi (29-01-2022), Jack (30-01-2022), Нерегистриран (5), hanuman (30-01-2022), kypa (30-01-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 33 от 117 ПървиПърви Предишно ... 23 31 32 33 34 35 43 83 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти