Но да знаете, че вече ги следя сериозно нещата...колкото и нестабилна да изглеждам![]()
Но да знаете, че вече ги следя сериозно нещата...колкото и нестабилна да изглеждам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То повечето се лутаме в различни стратегии но така ще е с времето докато свикнем и си пригодим нещо спрямо начина ни търговия да печелим дългосрочно
то всички са минали по този път предполагам![]()
За draganov.t. Ако имаш въпроси, питай.
Uploaded with ImageShack.us
драгата (23-05-2012)
Здравей, soros
одеве в Е/Д те попитах относно контренето на тренда(понеже го спомена, а доста ме замисля напоследък)...но явно не си го видял
та да го сторя и тук.
Като видим нещо подсказващо - обръщане на тренда и решим, че ще се обръща - пускаме обратна на тренда поръчка.
Ако няколко пъти се е случило да нацелим ...после продължаваме...да ама не
Колкото повече неща ми се изясняват уж...толкоз по-губя напоследък
Или момента е такъв...май ще спра с реални пари за момент, но понеже не мирясвам пуснах демо, колкото сметка си .
поздрави soros!
благодаря ти винаги се отзоваваш много точно и полезно на молбите ми
мисля, че го схванах, но се пак ако има нещо ще питам![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Алба поста ти е към Сорос , но понеже този път който описваш ми е прекалено познат и искам да те обнадеждя ...в смисъл че ,еточно така -има момен в който колкото повече почваш да научаваш толкова губиш особенно ако си смесила няколко стратегии ..така този момент няма как да го пропуснеш ...и колегите са прави че без да мине време няма как да се задобрее просто има период на узряване на плодовете ../необходимо зло /така да се кажеЗдравей, soros
одеве в Е/Д те попитах относно контренето на тренда(понеже го спомена, а доста ме замисля напоследък)...но явно не си го видял
та да го сторя и тук.
Като видим нещо подсказващо - обръщане на тренда и решим, че ще се обръща - пускаме обратна на тренда поръчка.
Ако няколко пъти се е случило да нацелим ...после продължаваме...да ама не
Колкото повече неща ми се изясняват уж...толкоз по-губя напоследък
Или момента е такъв...май ще спра с реални пари за момент, но понеже не мирясвам пуснах демо, колкото сметка си .така че не отчавай ..всички са минали през това което описваш ..
а относно контренето ..какво да кажа ..за да контриш успешно трябва да смесиш поне няколко школи така че ако ти е рано още не пробвай че ще е опасно за сметката ..успех !![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
albagpipe (23-05-2012)
ef4e,
това с времето е ясно ...ама явно си минах през успеха на начинаещия ...и при бонуса и при реалната ми сметка
за броени дни от 200 на 600 и след това бавно и сигурно към зануляването ...сега спрях на 100 реалната и почвам преосмисляне, бонуса и 100 няма да ми има в началото на месеца
и се чудя да захващам ли пак четенето ...
не, че съм спряла, де... но мислех да надграждам, а то май пак отначало ...
но едно знам със сигурност - връщане назад няма! отказване пък то Форекса - немислимо(зарибена съм яко)