Честит рожден ден,много здраве,успешни сделки и да продължаваш с анализите си![]()
Честит рожден ден,много здраве,успешни сделки и да продължаваш с анализите си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
eurjpy- m5,m1 Дълга с параметри: вход-105.733, стоп-105.65, цел-106.30
п.п. След пробива и 27 пипса в моята посока, преместих стопа на 0(105.75)
Uploaded with ImageShack.us
Последна редакция от soros : 17-04-2012 на 10:42
eurjpy- h4,m30,m5 На графиките се виждат какви са очакванията ми. До този момент възходящото движение се развива на 3-ки, затова и според мен това е корекция на низходящото движение от 21.03-16.04, като корективната вълна може доста да се проточи. Низходящото движение от 21.03 до сега би могло и да е цялата корекция, но не ми се вярва, защото не виждам импулса нагоре. В заключение, моите очаквания са, че корективните "в" и "с" тепърва ще се правят. Успешни сделки.
eurjpy- m30,m1 Дълга с параметри: вход-105.919, стоп-105.72, цел-106.70. Забележка: Мога и да изляза по-рано от сделката, зависи от това, какво ще направи цената около 106.30
Привет Сорос,като търговец работещ с вълновия анализ ,може ли дадеш едно мнение.Има ли прилика ,макар и малка между вълни на Елиът и ABCD-модела,който е също един род вълнови.Предварително благодаря за отговора.
compos sui
Ratetouilli, поздрави. Досега не съм видял нещо на графиката, което да не мога да си го обясня с вълните и в тази връзка вероятно и "ABCD-модела" не прави изключение, но си признавам, че в момента не мога да включа как изглежда този модел.
Ще ми е по-лесно да ти отговоря, ако постнеш графика, на която обозначиш "ABCD-модела". Ще ме улесниш и ако добавиш още 2 графики- едната на по-нисък фрейм, а другата на по-висок. Ще изчакам графиките, за да си изясня въпроса ти.
здравей сорос,
честит рожден ден!
желая ти много здраве, защото това е най-важно, всичко друго си идва с много труд!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
soros (17-04-2012)
draganov.t![]()
usdjpy- d1,h4,m30 На графиката се виждат какви са очакванията ми при usdjpy, като на първо време вероятно ще търся вход за къси(цел ок.50-60 пипса).
п.п. Ще продължа да следя отблизо и тази валутна двойка.