Ами аз да ти кажа напослвдък ако изтърва вход, не отварям, понякога и само да наблюдаваш, си е доста по-добре от това да си с позиция, аз преди гледах непрекъснато да имам позиция, се едно пазара на другия ден приключва, нещо като олимпииския оринцип, важно е участието, но от известно време се въздържам от тези си действия
Успешен ден желая на всички!
Новак, ще гледам довечера да ти дам отговор!
----------
Novak, ами гледам го сега този ендинг диагонал, можеби има нещо такова, ама ако трябва да съм честен ми трябва още малко време за да мога да преброя както трябва или поне така както аз го виждам, за мен за сега е доста неяснои именно и заради това се въздържам от позиции...
за жалост не мога да ти бъда полезен...но пак ти казвам, доста ми е "мътно" в момента и предпочитам да изчакам...
----------
dax d:
dax h4:
dax h1:
един анализ на германският индекс Дакс...като мисля, че на графиката си личи какви са очакванията ми
за мен лично вълните са много добре изразени, от доста време не съм виждал така добре изразени вълни, малко са като по учебник
за да се изпълни анализа ми и съответно броенето да се окаже правилно, цената нетрябва да минава нивото над 7202 от където започва i(червена), просто няма как вълна ii(червена) да преминава над i(червена), ако това стане съответно броенето трябва да се преразгледа![]()