Пенчев (03-02-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Взеха моя лап топ!!! Студента свалял нещо на него, и сутринта отлетя с него. А яз съм на неговия, и не ми се ще и тук да свалям платформи. Та до след обяда ще поскучая!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не сваляйте щото по затворите ще лежите!!!
http://dnes.dir.bg/news/filmi-muzika-torenti-16060021
Дойде села на еврака.
Сел 1.3514, 20 точки стоп, цел 1.3451. .................................................. ...............
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (03-02-2014)
Е това ако направят, гаранция ще паднат от власт комунистическо-турските говеда... нищо, че Герб-аджийте са подписали...
П.С. А добър ден!
I trade with an ICMarkets ECN account
Абса @3480 го бетонираха яко и не ми се вярва да ти излезне късата
п.п. по-скоро ще има опит за @3573 и евентално продължение за @3630 .............
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (03-02-2014)
Привет на всички,пак се очертава доста силна седмица само като гледам гепито
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....