Баси тая графика кат некое светлинно шоу на жан мишел жар
БАЧО нали и аз тва викам...че ша одиме на долеосвенн ако мАКУЛЕТЕ немат други планове
![]()
Баси тая графика кат некое светлинно шоу на жан мишел жар
БАЧО нали и аз тва викам...че ша одиме на долеосвенн ако мАКУЛЕТЕ немат други планове
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (28-01-2014)
Добро утро!Сега правим кафенцето и почваме да се дзверим на графиката!Мисля днес надолу да ходим!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Индексите:
Японските са на текущи и гледат надоле.
ДАУ е на текущи и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа надоле.
Днеска всичко зависи от отварянето на ДАКС в 9:00 часа!!!
Най-важното число по графиката надоле е 1,3635!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3694-1,3716 и преминаването и ще води
до движение до зоната около 1,3732-1,3745 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3764-1,3771.
СВИРЕПАТА подкрепата деиства в зоната
1,3671-1,3665 и при преминаване ще дава атака на
1,3653-1,3635 и преминаване там ще даде
възможност за атака на ИДЕИНАТА зона 1,3615-1,3597.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Последна редакция от REDA : 28-01-2014 на 12:12
А бря а кат гледам големите чартове има ли вариант дизелакис да е познал и да одиме към @38....КО ша каеш БАЧО, КО!?
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Пу първа днес!
Какво правите? Ставайте!
Ще правим гимнастика колективно!
След това заминаваме да ринем сняг! И да размразите автомобиЯ ми, че май замръзнал!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!Индексите:
Японските са на текущи и гледат надоле.
ДАУ е на текущи и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа надоле.
Днеска всичко зависи от отварянето на ДАКС в 9:00 часа!!!
Най-важното число по графиката надоле е 1,3635!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3694-1,3716 и преминаването и ще води
до движение до зоната около 1,3732-1,3745 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3764-1,3771.
СВИРЕПАТА подкрепата деиства в зоната
1,3671-1,3665 и при преминаване ще дава атака на
1,3453-1,3635 и преминаване там ще даде
възможност за атака на ИДЕИНАТА зона 1,3615-1,3597.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Процедирането в картинка.
----------
[/COLOR]Фафле, да имаш някоя излишна тенджера..................
Последна редакция от INedelchev : 28-01-2014 на 09:55
Баааа, ... това ако ми е кардиото - направо викайте попа ...Добро утро!
Процедирането в картинка.
Дизелаки да разръчка мАкулетата малко, ко са мота ...?
Добро утро и успешен вторник ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
GGBG (28-01-2014)
Добрутрооо
Дебите ли, дебите ли?
--------------------------------------------------------------------
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"СВИРЕПАТА подкрепата деиства в зоната 1,3671-1,3665".
А бутнете още малко това 1,3665 да ПАДНЕ!!!!!!!
АБсата да не се услушфа като гърмяно ПРАСИ в КУКУРУЗ!!!![]()
Хахаха, Неделчев това няма да го направя!
Има си степери за целта! Но пък е добра алтернатива!
Тази мома има доста упражнения в тубата, които са за домашни условия!![]()