Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (03-02-2014)
Не ми пука!
Ето че показах коя съм.....!
Но да знаете предварително......сигурно ще се изложе до края!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Удри Фафле, зеха да гълтат вода галфоните един по един, ... тоз Георги ББ, дан е наш Жоро ...?Вижте Фафчето, какви ги върши на конкурсната в Бенча! Докато си кара ските и няма време за форекс!
Ихаааа!
http://prikachi.com/images/330/7025330K.png
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ФАФЛЕНЦЕ я поразкажи какво значат тез цифрички???Вижте Фафчето, какви ги върши на конкурсната в Бенча! Докато си кара ските и няма време за форекс!
Ихаааа!
http://prikachi.com/images/330/7025330K.png)
А това требе да е химна на Дизела!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vVIEE-yBD48
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е да де, и за това не ми пука!
Даже нямам време да гледам графиката, просто отвори.......покарах и сегакано преключих си викам. Чакай да видя какво става?,
Наистиня няма да мога да следя, но поне да не губя форма, защото на реал в момента не търгувам!
----------
Кои цифрички , Реде?![]()
Зависи от обувките, има и евтини 200лв
Е това ако вземе награда
А бе тез конкурси наистина нямат логика
От както съм разбрал за тях, не откривам смисъл.
За да победиш трябва да направиш акаунта в пъти повече, а накрая може и да не спечелиш. Че ако можеш го направиш в пъти, що ти е да се занимаваш с глупости![]()
Фафле нещо на две гуми по ще ти ходиЕ да де, и за това не ми пука!
Даже нямам време да гледам графиката, просто отвори.......покарах и сегакано преключих си викам. Чакай да видя какво става?,
Наистиня няма да мога да следя, но поне да не губя форма, защото на реал в момента не търгувам!
----------
Кои цифрички , Реде?
па и е модерно в днешно време
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
D-12 (03-02-2014)
Защото не търгувам в момента с реална!
И това го направих за демо!
Просто за спорта, то и да спечели някой ще е техен човек.....не живея в илюзии!![]()
здрасти сестро , как си ?Фафле нещо на две гуми по ще ти ходи
па и е модерно в днешно време
плющиш ли пазара ?
поздрави![]()