Добро утро!Индексите:
Японските са МНОГООО отдоле(РАЗКЕКЕРЧЕНИ) и гледат надоле.
ДАУ е МНОГО отдоле и гледа надоле.
ДАКС е леко отдоле и гледа надоле.
Днес посоката на курсо ще дава индекс PMI в Европа.
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3495-1,3509 и преминаването и ще води
1,3525-1,3540 и преминаване над тази зона МЕЦАНИТЕ
требе да са много внимателни, че да възможност за
ход до 1,3556-1,3571.
СВИРЕПАТА подкрепата деиства в зоната
1,3485-1,3479 и при преминаване ще дава атака на
1,3465-1,3457, а там ще има възможност за атака
на КЛЮЧОВАТА зона 1,3420-1,3399!!!!)
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Рисунката за днес.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро, за днес очаквам скромен ден. Сега малко нагоре, после малко надолу, после рейндж до утре следобед.
Показал съм на графиката.
В никакъв случай не е за дълго, може да се пробва едно късо след като качи сега до 1.3505. Аз ще го мъча на късо за 50 точки.
За съжаление после влизаме в гнусен краен диагонал надолу и има да ни мъчат 100 точки сума време.
Разбира се, това са само предположения и не са препоръку за търговия.
![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добро утро!Пожелавам на всички успешна седмица!Аз като новобранец пък съм за дългата идея ,поне до 1,3576.Тази ми идея е от тази ми картинка:
http://prikachi.com/images.php?images/291/7024291C.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добри за сега няма сигнал за дълга идея,
че направихме ново дъно!!!
Може би след пробив над ЖЕЛЯЗНА съпротивата!!!
Добри (03-02-2014)
Е ти тез фрактали дет си ги сложил, закво са ти ако не ги гледашДобро утро!Пожелавам на всички успешна седмица!Аз като новобранец пък съм за дългата идея ,поне до 1,3576.Тази ми идея е от тази ми картинка:
http://prikachi.com/images.php?images/291/7024291C.png
Сигнал за дълго след 1.3573 по чарта ти ше се поеви
Дотогава налучкваш)
Добро ви утро на всички![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
добрю утро!!!
много пипоне да наберете таз седмица.....ако не вие то поне аз .....![]()
![]()
немож да разконцентрирва ТЕНЕКЕ БАБАИТА по този начин....остави го както си знае....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ми да поздравим Бачко тогава с една песня
Само да не се появи ловеца на постове, че ми замина бонуса
----------
Редееееее туй много мяза на двойно дъно вааааааааааааа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бачкоооооо обади са ваааааа..... и щи кажа една тайна билка да пийш, че да си йош по-джилезен
![]()