Ще те наема да чистиш....не се притеснявай!![]()
![]()
----------
Сложи си профитче де! Ако искаш дай си паролата аз ще затворя от твое име!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
bombe (06-02-2014)
Изобщо не я чакай да спре до 139.4 ,ако и там пробие 147.........................Тръгна, аз даже успях да се метна в движение и взех малко.
Силно съм озадачен и от еврото и от йените.
При йените чаках Х вълна, но си мислех, че ще е пт 150 точки по-ниско.
Като ги наблюдавам трите кроса и ми седи сякаш покачването в евро/долар се води от евро/йена, а долар/йена просто от нямай къде проби стоповете.
Точно евро/йена достигна 138.45-50, тука чакам да спре и ще видим и еврото как ще реагира.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мога и да се навия......... Сред нас , богаташите , има такава мания от време на време .............. Преобличаме се на просяци и просим в чужди градове , наемаме се за чистачи на хора 100-кратно по-бедни , в къщи на светлинни години от нашите .................. и всичко - само заради тръпката . Та ако някога си вземеш чистач за басейнчето 2х2 ............. може и да съм аз ..................Ще те наема да чистиш....не се притеснявай![]()
Момчета и момичета, последните 5 минути започна много да мирише на бакелит. Разтребих бюрото, погледнах под компа и най-накрая видях на монитора, че мирише на изгорели къси. Аз опвам едно дълго извън работно време и очаквам двойна надница. Ако не дадете, повече нЕма да ви работя след края на работния ден!
В такъв случай ........договорихме се!Мога и да се навия......... Сред нас , богаташите , има такава мания от време на време .............. Преобличаме се на просяци и просим в чужди градове , наемаме се за чистачи на хора 100-кратно по-бедни , в къщи на светлинни години от нашите .................. и всичко - само заради тръпката . Та ако някога си вземеш чистач за басейнчето 2х2 ............. може и да съм аз ..................
Като се издъни настоящата, ще наема теб!![]()
фицката (06-02-2014)
Бомбак то деня свърши вееееМомчета и момичета, последните 5 минути започна много да мирише на бакелит. Разтребих бюрото, погледнах под компа и най-накрая видях на монитора, че мирише на изгорели къси. Аз опвам едно дълго извън работно време и очаквам двойна надница. Ако не дадете, повече нЕма да ви работя след края на работния ден!---------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (06-02-2014)
фицката (06-02-2014)
Ам нали то казах, бре!!!! Като ще работя извън работно време, то надницата да си струва
Фицка, нервно ми е, че днес не ми подаде читав сигнал за покачването и тая сделка си е чист ривендж. Гледам едно флагче на 5м. и с редуциран обем хоп на черешатаааа
фицката (06-02-2014)
Дано не си прав! Че ще ми вземе стопа! Пък не искам!