Браво, Емо,поздравления за късите в златото.....................
Браво, Емо,поздравления за късите в златото.....................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз метнах една дълга от 1226.6.да видим дали няма да се върне .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и мойта от снощи за късото, но сама си се оказах лош пророк, щото се надявах да стигне до 1223. Може би утре? Така или иначе златю пак доста понапълни касичката днес. От 1232 някъде ще пускам къса, пък да видим...
..................
Аз пък си гледам дневния канал, който го запъва засега, но да видим докога. Така или иначе мисля, че ще има доста рейндж тук. .....................
Макар че пък на седмична определено има аванс до 1260-1270. Затова са ми и близки лимитите на късите - поне до 1233 трябва да отиде утре, даже и до 1225.
................................
----------
И аз взех малко от usd/cad, добре че ме подсети още сутринта в темата за eur/usd.Макар че съм го зарязала от известно време.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Браво и на тебе. Ноември и декември все ми удряше стоповете, вярно положителни повечето, ама вместо едно хубаво движение да взема, всичко беше на парче. Сега не го търгувам и ми излиза всичко точно. Дано продължи така, защото мисля от утре отново да го започвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то затова живее човек - за да се усъвършенства. Макар че точно във форекса повечето първоначални куражлии се предават по най-безславния начин не след дълго.![]()
Внимавай от утре с какво ще започнеш на златю да не вземеш пак да се разочароваш.
Важно е стоповете да са положителни все пак, отрицателни по ли е добре? За мен златото не е по-различен от всеки друг инструмент за търговия, поне досега не съм установила някаква бог знае каква разлика. Но ми харесва, понеже много дава като се уцели посоката, а и големи движения прави последната 1 година почти, а и преди това, дано продължи така.
Последна редакция от Eli2356 : 07-01-2014 на 22:43
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То е гадно като ти утрепе стопа и тръгне да бяга в твойто посока, много дразни. При златото фундаментално и технически в момента ми е най-ясна картинката (или поне така си мисля) така че едва ли ще се разочаровам, ако отнесе някой и друг стоп
![]()
Ми аз нееднократно съм казвала че стопове не ползвам, понеже ми създават повече затруднения и изяждане от сметката, отколкото ползи (пък да става каквото ще).... но всеки си знае него си. Яла съм и доста шамари от пазара по тоя повод, но въпреки това... все още така процедирам, вече 1 година.
И накъде мислиш, че ще ходи???
Смятам, че ще коригира някъде до 38-40 и оттам къси със стоп 45, ако го подмине, което е доста вероятно, защото съм забелязал, че много често прави тест, втори тест и на третият пътр пробива, ще гоним 65, след това 85 и накрая 1315, но за момента съм късо настроен и утре ще го дебна с малък стоп![]()
Eli2356 (07-01-2014)
ОК. Аз продадох с една малка къса сега от фибо 76,4 = 23,6, пък да става каквото ще. Лимит засега 1223 (фибо 61,8). Макар че може и нагоре да избие, както казах на седмична има аванс чак до 1260/70... макар че докъм 1234 може да стигне преди надолу. с една дума утре ще го гледам пак докъде и какво.Смятам, че ще коригира някъде до 38-40 и оттам къси със стоп 45, ако го подмине, което е доста вероятно, защото съм забелязал, че много често прави тест, втори тест и на третият пътр пробива, ще гоним 65, след това 85 и накрая 1315, но за момента съм късо настроен и утре ще го дебна с малък стоп
Лека нощ засега.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-01-2014 на 23:44
Неска от златю хванах 10 долара движение
... през +-ов стоп .... много добро)
а беше 13 ...
Ама доволно .... и за утре да има![]()