Златото направи добро движение днеска, взех малко от къси, добре беше като цяло.
Златото направи добро движение днеска, взех малко от къси, добре беше като цяло.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде и аз скочих при златото, късо от 27,50 стоп на 32,80 лимит на 19
----------
Избягах ръно на 32,80, защото не ми хареса на 1 мин какво нарисува, а и трябваше да излезна за малко сега ще търся пак да се включвам късо някъде
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Снощната цел добре се е справила, но сега накъде... май ще трябва да се чакат новините за САЩ следобяд за нещо по-ясно. А довечера има и Протокол от срещата на комисията за парична политика на ФЕД - да видим и тогава ще се случи ли нещо интересно.
Имах надежда че сега може да слезе и до 1218, но да не ставам прекалено алчна... отлага се като гледам за момента.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз дебна някъде сигнар в зоната 28-30 дали ще се появи и смятам, че фомка ще го дръпне до дъното, а зощо не и нова такова
----------
Късо от 26,90, че не мога да го чакам, стоп на 29, без лимит за сега ще го мислим в движение
1227 е много ключово ниво и засега се придържа към него, а нямам идея над или под него ще дръпне или (най-вероятно) ще завърши деня на него. Така или иначе сега като погледнах седмично дъно 1213-1215 ми се струва доста вероятно, но едва ли да е днес. Днес повече от сегашното дъно 1220-23 едва ли да видим.
А до новините най-вероятно някакаъв рейндж ще се заформи 1224-1228 ...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тука се очертава една съпротива и http://www.mql5.com/en/charts/126739...ral-markets-as и една стара http://www.mql5.com/en/charts/126739...ral-markets-as и тегавото ниво 28-29, така, че може и да го бутне надолу, една проба с малък обем, ще видим какво ще се получи
На втората графика като гледам съпротивата по трендлинията ти се пада към 1228, нали и аз това казах: рейндж 1228-1224 поне до новините. Нека все пак да ги изчакаме (колкото и да мразя чаканетоТука се очертава една съпротива и http://www.mql5.com/en/charts/126739...ral-markets-as и една стара http://www.mql5.com/en/charts/126739...ral-markets-as и тегавото ниво 28-29, така, че може и да го бутне надолу, една проба с малък обем, ще видим какво ще се получи), сега само ще се чуди и мае накъде да поеме.
И аз бях пуснала една къса от 1226,8, обаче с лимит 1$, който вече е взет. На сегашното положение мога да пускам само такива малки скалпови за по 1$ - капка по капка вир става.(и по принцип когато не съм много убедена в посоката) Вчера така покрай по-далечните лимити изкарах към 15$ от такива по 1 $.
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2014 на 13:16
При теб спада от 06.01 и под 1217Снощната цел добре се е справила, но сега накъде... май ще трябва да се чакат новините за САЩ следобяд за нещо по-ясно. А довечера има и Протокол от срещата на комисията за парична политика на ФЕД - да видим и тогава ще се случи ли нещо интересно.
Имах надежда че сега може да слезе и до 1218, но да не ставам прекалено алчна... отлага се като гледам за момента.
На моята платформа е до 1221.24
Според мен ще се изтреля нагоре златото след данните.
![]()
И на моята е 1221,24 - нещо си се заблудил..... Вярно се очаква намаление на броя на неселскостопанската заетост, но все пак е положителна цифра и то доста добра ако се сбъдне. Ще видим как ще я възприеме пазара тоя път...
!!! Момент - сега виждам, че на графиката която съм постнала наистина пада много по-надолу - може би защото е от демото на Инстата. На реала си е до 1221,24. Явно на демото си слагат каквото им скимне.
Много зле такаИ на моята е 1221,24 - нещо си се заблудил..... Вярно се очаква намаление на броя на неселскостопанската заетост, но все пак е положителна цифра и то доста добра ако се сбъдне. Ще видим как ще я възприеме пазара тоя път...
!!! Момент - сега виждам, че на графиката която съм постнала наистина пада много по-надолу - може би защото е от демото на Инстата. На реала си е до 1221,24. Явно на демото си слагат каквото им скимне.Демото уж трябва се учиш, а това са важни неща : D