Интересно къде го виждаш този разширяващ се триъгълник, на кой тайм фрейм?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Малко си поиграх та .... импулса от последните три дни - 31 включително няма никакви признаци да е приключил. 1240 за мен е важно Фибо на спада от 1433 до 1180. Следващото ниво е 1251/ дъно от 15,10,2013/. Та ако не се качи директно до 1251 едва спад под 1217 /50% на целия импулс/ ни вкарва в зона на консолидаци и може би пробив на дъното
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (04-01-2014)
На мен ми се струва, че ще качи поне до 1260, или може би до 1290.
Но мисля че това е само корекция нагоре и най-вероятно след
приключването и спадът ще продължи към 1100.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Корекция. Ще качи до 1260, може даже 1280 и после до 1150 и 1160 пнетам ще ми са стоповете, особенона късите. Сега всичко това е в следствие на новините и почнаха да купуват, и надуват цената преди да се згромоляса. И аз гледах новините и казаха 13% спад. Май доста хора са го гледали.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Значи сме на едно мнение.Корекция. Ще качи до 1260, може даже 1280 и после до 1150 и 1160 пнетам ще ми са стоповете, особенона късите. Сега всичко това е в следствие на новините и почнаха да купуват, и надуват цената преди да се згромоляса. И аз гледах новините и казаха 13% спад. Май доста хора са го гледали.
Oстава да чакаме сгромолясването и да се качим на шейната навреме.
Не знам защо, но все ми се струва,
че в низходящ тренд по-лесно улавям движението, поне в повечето случаи.![]()
1240 се пада важно ниво и според моите индикатори.Малко си поиграх та .... импулса от последните три дни - 31 включително няма никакви признаци да е приключил. 1240 за мен е важно Фибо на спада от 1433 до 1180. Следващото ниво е 1251/ дъно от 15,10,2013/. Та ако не се качи директно до 1251 едва спад под 1217 /50% на целия импулс/ ни вкарва в зона на консолидаци и може би пробив на дъното.................
И за 1250 съм съгласна. Вчера не падна, но и не проби 1240, така че ще очакваме ключови епизоди от филма в понеделник, а може би и след това, ако се замотае тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Отново на едно мнение. Само да не ни ошамарят по дупетата с тея предположения
Мисля че тази седмица ще тръгне вече надолу. Някоя от акулите ще направи много пари заедин ден.
Ами дебнене му е майката.
То като тръгне да пада, ще си каже.
Трендът все още е низходящ, нагоре тезуи корекции много друсат
та е най-добре да си чакам (поне аз) сигналче за къси и да взема да изкарам някакви парички от това ЗЛОТО.![]()
Аз вчера дадох един стоп,но после си го върнах повечето..Ще се оглеждам пак за къса при златото.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
еми време му е да изкараме нещо и от него вече да. аз го следя от 3 седмици, чакам го от съмати време да си хвне посоката та да се хвана и аз за нея. надявам се търпението да си е заслужавало.