aboleon, доста интересен бичи сценарийНе бих казал. Виж месечната графика. На нея 4-та изобщо не изглежда толкова огромна.
----------
INedelchev, целите, които съм обозначил са: 1-ва и 2-ра- на подкрепи и съпротиви, а 3-та, като цел на евентуалното "двойно дъно", за което е прекалено рано да се говори. Нивата могат да се случат, могат и да не се случат, а може цената да отиде и доста над тях, казва ли ти някойособено ако САЩ/ЕС фалират
т.е. въпросът ми е има ли някаква фундаментална обосновка или просто така технически-вълново ти се вижда логично.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Всеки си знае. Всеки си има собствен модел и се води по него. Успех на всички, но виждам, че няма да е така. Някой ще изгърми. Намдявам се не с много.
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Едни къси и тука ми се въртят около 1255 зоната
Ама а да видим как ше потръгнат баровете сабалента)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен ми е взело отложената къса от 1240, лимит 1227, макар че мисля да стигне към 1220 в рамките на седмицата.
И още две скалпови къси пуснах преди малко от 1239 до 1233 (дневния пивот) + спреда естествено. Дано до следобяд като се прибера от задачките да са улучени лимитите, а не стоповете.
Честит Йорданов ден - да ни върви по вода и тук!
----------
Тук ако ще обръща посоката като си помисля колко по 4 часа мотане ще има и ми става лошо![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-01-2014 на 11:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (06-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356, Разчитам много да си права и металите да се върнат малко!
Малко скъпичко ми се вижда от тези нива да пускам дълги сега а като гледам с празни ръце ми е криво.
Давай Елииииии....
Имало е много кланета преди минута , какъв спад от 30$ за секунди
http://www.mql5.com/en/charts/125795...ctivtrades-plc
Браво, евала милионерска ... гледах го на живо ... точно за 1 секунда![]()
Добра зона се оказа за скъсяване, хубав шип лепнаха надолу и май и занапред ще има такива - качване на цената и освобождаване на големи количества. Май обърнаха тренда нагоре обаче, първата му цел е 1315, но ми се струва, че ще ходим някъде до към 1400, преди отново да поемем на юг.
НОВАК здравей.това къде го намери и друг път ползвала ли си го и другите пъти доколко е излизало правилно.Защото по някакъв начин излезна вярно с днешните събития.