Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
късата не е рискова ама това което видяхте, е лъжлива корекция. препоръчвам изобщо да не се занимавате близките няколко дни тук а да видим докъде ще стигне дънцето, щото имам съмнения че ще пада още надолу. преди да се изстреля нагоре. и да ДОлар/злато вече не важи тая.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
UBS очаква златото да поевтинее с още 13% през 2014 г. и после купуваме...
За притежателите на жълтия метал това ще бъде още една ужасна година, коментира анализатор
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mysoul, Myfriend браво, на ено мнение съм с тебе пич, а и с тоя анализатор пак съм съгласен. 1150 казах преди няколко дни. за сега се движи точно както и мислех. само ще видя дъното колко ще е. затова казвам, че тея корекции дърпат яко от сметките ако не хванеш както трябва.UBS очаква златото да поевтинее с още 13% през 2014 г. и после купуваме...
За притежателите на жълтия метал това ще бъде още една ужасна година, коментира анализатор![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не се знае, иначе аз се надявам да поевтинее златото, защото мисля, че е ужасно надценена.UBS очаква златото да поевтинее с още 13% през 2014 г. и после купуваме...
За притежателите на жълтия метал това ще бъде още една ужасна година, коментира анализатор
както върна от дъното поне удължаващите имат стопа къде да с сложат ... ,че пробие ли надолу вече няма да се спре близо .........
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
лъжлива не ами лъжлива,наистина дърпат яко от сметките чак се изкушавам другата седмица да се надрусам с кафета и да го издебна като пуска шиша с 2 лота примерноMysoul, Myfriend браво, на ено мнение съм с тебе пич, а и с тоя анализатор пак съм съгласен. 1150 казах преди няколко дни. за сега се движи точно както и мислех. само ще видя дъното колко ще е. затова казвам, че тея корекции дърпат яко от сметките ако не хванеш както трябва.![]()
Още повече, че 1150 е 61.8 Ф. на покачването от края на 2008-ма.Mysoul, Myfriend браво, на ено мнение съм с тебе пич, а и с тоя анализатор пак съм съгласен. 1150 казах преди няколко дни. за сега се движи точно както и мислех. само ще видя дъното колко ще е. затова казвам, че тея корекции дърпат яко от сметките ако не хванеш както трябва.
На мен ми взе един стоп и сега ще поеме надолу сигурно,дано да тества върха да мога да влезна пак.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
аз изпуснах да влезна от хубави нива и ще го чакам да върне поне до 1220 за да пусна дълги..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."