Eli2356, качвай се на седалковия лифт за нагоре... няма кой да те чака
щомто аз си оставих само 1 къса, ама за ташак....
П.С.
ако нещо ще става - ще го оставят за края на сесията утре...
пък в понеделник - да видим колко и в ква посока ....
Eli2356, качвай се на седалковия лифт за нагоре... няма кой да те чака
щомто аз си оставих само 1 къса, ама за ташак....
П.С.
ако нещо ще става - ще го оставят за края на сесията утре...
пък в понеделник - да видим колко и в ква посока ....
Последна редакция от MAMYTA : 27-06-2013 на 22:05
И аз оставих само една къса от високото (от снощи е даже) и една скалпова имам от преди малко. Все ми се струва, че ще посети 1180/90 щом сме стигнали дотук - разбити са всички значителни съпротиви/важни нива, доколкото могат да бъдат такива тези отпреди 3 години.
Спарт обясняваше някакъв начин за тълкуване на древни съпротиви, но завоалирано, така и не разбрах точно как.
Спарт, ако се появиш тук, бъди така любезен да повториш,Освен ако не беше някаква шегичка.
Ако не ми беше спрял тока снощи, щях да отговоря: хвърляй я насам - ще ти я върна невредима - може с 1$ да е увеличена, но ще е увеличена, няма да има поражения.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
дай линк ....
нещо усещам уловка тука... да ми вземеш паричките и да духнеш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опитвам се да намеря линка, ама сложна работа... като го намеря, ще го постна. Тук някъде в тая тема беше, мисля, че от миналата/по-миналата седмица.
......
Хе хе ... ти пък не убивай хубавата идея още в зародишАми ако ти я върна удвоена след месец - и това е вариант. Споменах само най-песимистичния, че винаги трябва да сме подготвени и за най-лошото.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цъ, цъ - човек ни да е оптимистичен, ни песимистичен значи... все ще му намерят кусур. Ще видим като се поставя в златната среда какъв кусур ще ми намериш тогава. Добре тогава: ще ти я увелича средно-нормално.Само кажи колко ти трябват "нормално" и ще ги имаш. И ги дай насам.
![]()
хем нормален, хем средно голям ????Цъ, цъ - човек ни да е оптимистичен, ни песимистичен значи... все ще му намерят кусур. Ще видим като се поставя в златната среда какъв кусур ще ми намериш тогава. Добре тогава: ще ти я увелича средно-нормално.Само кажи колко ти трябват "нормално" и ще ги имаш. И ги дай насам.
пък все съм чувал - че размерът не бил от значение![]()
![]()
![]()
Eli2356 (28-06-2013)
Не е до един момент - все пак не бива да изпадаме в крайности. Всяко отклонение от златната среда е нежелателно - нали до този извод стигнахме.
Да речем така е - не толкова размерът, а идеята е важна.
Здравейте и от мен мисля Златото тук да намери Подкрепа колеги.ще се радвам ако ми отговорите http://http://www.mql5.com/en/charts...ral-markets-as
Днес златото очаквам да коригира поне до 1250 /нали сме петък/ но е възможно и по голяма корекция.....................!