Аз цъкам от i-pad -а в момента и не стява да постна. А и да чертая, но може да обсъждаме по твойта, пак става.
Аз цъкам от i-pad -а в момента и не стява да постна. А и да чертая, но може да обсъждаме по твойта, пак става.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Мамут , таман щях да те питам дали Ели е жена..
ама като гледам какви секси графики пуска , жена трябва да е
а с такъв цвят не рисувам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами не знам как да го наречем,щото на Н4 е нито двоен връх,нито някаква трендобръщаша фигура.......на този фрейм си е във рейндж и той не е пробит на никъде.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ели ,
боли ма **** за теста по-отдолу
пускаш дълги от тука - кво ти пука ???
не може да си перфектна като мен във входовете
помниш ли 1182 на Токийската сесия![]()
Твойта обаче не може да ми се отвори, но стана ясно за какво стана въпрос в общи линии.Защо не ги качваш по обичайния начин с десен бутон -> запиши като картинка?
Точно така - всеки да се оправя както си прецени и да си носи последствията - поне така никой няма да му е виновен и ще се сърди или благодари единствено на себе си.Пък и никой няма да носи отговорност за чужди успехи / неуспехи
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели ,
ай да не ма учиш как да боравя с компютри а ?
ако не ти се отваря картинката - проблема е в твоя телеФисор
П.С.
чакай да видя - мога ли да ти задоволя мерака
А ти как мислиш?Златни времена бяха тогава - знаеше си се накъде и докъде ще е тренда. И беше тренд, та дрънка, не като сега - всеки ден наобратно. Това кой кого светнал първоначално докъде ще е са подробности.
Важно е, че го дочакахме по нощите и воала - имах си дълга точно от дъното - язък че много й съкратих живота, което на свой ред после отрови моя
, но .. минало бешело - поучили сме се от грешките си. Сега пък може да не познаеш така успешно за дългите - защо да те заблуждавам?
Даже за твое добро ти казвам, че може още доста да падне.
Ако случайно тръгнеш да го търгуваш де...
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2014 на 20:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Можеш, можеш - давай...![]()
Не знам... и другите да се изкажат отваря ли им се или вината е само в моя телеФисор.![]()
Но аз викам като е, да е, да се вижда нещо по-така деНе само загатване на това, което трябва да видим.
никой никого не заблуждава.
всеки сам си взема решения за сделките.
не трейдвам на златото - много добре знайш.
на моя телевизор - картинката се отваря ....
тва ми стига![]()
![]()
![]()
Рейндж, но какъв точно - последните 2 дневни шиша нещо да ти говорят? Еврото катери, златото не ще или ако ще - връща. То пък и шишовете се водят трендобръщащи фигури в края на краищата, може и без други фигури..
Казах одеве - като не ме ориентират малките таймфреймове, гледам големите. Даже винаги първо гледам големите от дневна нагоре и после за вход евентуално по-малките. Така ми е най-лесно и сигурно.