идеята е дан съ подреждат... не чак изобщо да ги няма![]()
![]()
което от своя страна също е вариант, обаче в повечето случаи далеч не най-добрия
![]()
![]()
![]()
идеята е дан съ подреждат... не чак изобщо да ги няма![]()
![]()
което от своя страна също е вариант, обаче в повечето случаи далеч не най-добрия
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Курец, проблемът накрая е кой да измие чиниите, изобщо кой да измие посудата
ей туй е най-голямата мъка у нази ...........................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз даж оня ден пих винцето от порцеланови чашки зъ чай![]()
![]()
пък и даж по-удобно ми беше дъ сърбам от нея
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ми иди в най-близкият магазин за домашни потреби и си купи едно голямо канче
щом чашата за чай ти е удобна давай по-сериозно
Barabata (04-01-2014)
Многууу мъ я срам![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
jivko78 (04-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco,
елхички си имахме,
но сняг - не .
Човекът на Кльомбето беше от кал поради липса на снежец![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Права лопата ми изпрати,че баща ми днес беше изпокрил де що има инструменти
и беше наредил масата милият...................................... ..............