и аз се надигам че си стана обяд , а аз още не съм закусвал , а и кефе си искам .....................
и аз се надигам че си стана обяд , а аз още не съм закусвал , а и кефе си искам .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с една биричка за къде по-напред ба![]()
![]()
на таз касапница дет цвърчи там поне десет шъ и трябват
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Както се вижда от снимката бирока е наливен така че количествата са големи55555555555555555555555555555555555555555555555555 55555555555555555555555
То тя е само да ти отвори апетита![]()
![]()
а после нещо друго ,че да прокараш мръвката
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем то мож да е налят от двулитровка![]()
![]()
пак е малко една ... даже и тъмна да е... вънка студено бая...
![]()
![]()
![]()
Не е чак толкова студено![]()
мож спокойно да си по тениска на барбекюто
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
може... как иначе...![]()
![]()
то и да вали снежец кът из ведро пак може да си по тениска навънка
![]()
![]()
ама то пак е пряко свързано със броя и относителното количество на консумираното
![]()
![]()
![]()
А може и да си под снега![]()
![]()
![]()
наистина зависи от количеството
![]()
![]()