Докът има кой да го търпизащото всеки сам решава като как да се изживява![]()
![]()
![]()
![]()
Мъ дъ ни съ обаждам ,че най-много да съ обади![]()
![]()
Докът има кой да го търпизащото всеки сам решава като как да се изживява![]()
![]()
![]()
![]()
Мъ дъ ни съ обаждам ,че най-много да съ обади![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Barabata,
да се обажда, който ще ...аз не само нея съм имала предвид в поста си ...всички, които се имат за жени-трейдърки и се припознаят ...
дори не ми е цел да дразня, просто си писах, какво ... защо ...
сега почивка до американско
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О, пак съм станала предмет на разговорче на домакините и пияндетата.
----------
А тъй бегай си кухнята- то това форум за форекс.............................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
а така не се давай .... хапи ги
![]()
![]()
.................................................. .........
...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (14-01-2014)
Кухнята е у ред
Форекса ми е приоритет в момента
ще бегам, когато и където си искам
имаш предвид оная дето тука не си е показала само шундата лида съгласен съм с теб
, че тая излез бая свенлива в това отношения! за съжаление!
Поздрав! ... и успехи!
albagpipe (14-01-2014)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
anonimen komardjia,
явно има причина, някаква
свенливостта често иде и от комплекси...и нета е идеално място - и тако и вако
Да ви кажа аз на всинца ви лека нощ, щото мисля да си легна и да вдигна крака нависочко
пък не ми е удобно да пиша от нощното шкафче, само гледам и чета................
не ми е удобен на ръцете, немам опора
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви