Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
копам си градинката, правя дупки, садя храсти, па мож да послужи и за самоотбрана
уф............. яде ми се нещо ама и аз не знам какво
----------
..............Кейти Уийзъл:
"Моля, пратете помощ! Не мога да отворя външната врата заради всичките румънци и българи, които са се струпали на улицата навън!"
Джеймс Мичъл:
"Проклетите българи и румънци. Дошли са рано в мола и са изкупили всичките невидими сакове!"
Джон Уилямс:
"Тази сутрин жена ми дойде при мен и ми каза, че е бременна от българин. После се оказа, че ме е излъгала: всъщност бил румънец!"
Таня Флетчър:
"Днес ме уволниха от работа. Някакъв българин обещал да върши моя труд за 30 паунда месечно. Помогнете!"
Кевин Смит:
"Как е "хляб" на български? В магазина вече не говорят английски."
Денис Джоунс:
"Румънци с перки като на Карлсон хвърчат около прозореца ми! Моля, помогнете!"
Силвестър Андрю:
"50 българи са заживели в колата ми! Когато ги помолих да излязат, ме поканиха вътре и ми поискаха да платя за наем!"
Джон Лоу:
"Нещо потъмня небето тази сутрин. Вероятно от милионите българи и румънци, които от 6-годишни могат да летят."
Катрин Ади:
"Мъжът ми поиска развод. Каза, че излиза на улицата, за да си избере от 5-те милиона румънки, дето са се събрали навън".
Сред хитовете в мрежите са и тъй наречените gif клипчета, при които се взема кратък откъс от филм, като към него се прибавя ироничен коментар. Например кадър, на който малкият Симба от "Цар Лъв" отваря широко очи, гледайки как към него се засилва огромно стадо от носорози. А после излиза надпис: "Господи, българите идват!" Хит е и вариация на "Keep Calm" лозунгите, на които пише: "Бъди спокоен и избери България".................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами... не, пък и днес времето позволи
пратиха ми едно храстче,дето в България го няма
студоустойчиво е, има го в Хайд парк Лондон, но в България не
та днес успешно го прехвърлих от транспортната опаковка в земята без да го разбутвам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ОК, разбирам - дано се прихване успешно!.................................................. ..
Сега очаквам дървовидни божури, поръчах ги от Китай
Дървовидните божури произхождат от Китай.Там са започнали да ги отглеждат още преди 2-3 хиляди години.Божурите са дълголетни растения.Те са основен елемент в озеленяването на китайските императорски дворци.Там и днес могат да се видят достолепни стогодишни растения ,скрили сякаш в големите си ароматни цветове историята на древен Китай. Дървовидните божури се различават от тревистите по вдървенелите си стъбла,които не загиват през зимата.На височина достигат около 2-3 метра. В Европа тези красиви храсти са донесени от Сър Джоузеф Банкс през 18 век и бързо се превръщат в атракция,за която хората плашат луди пари. Дървовидните божури имат място и в нашите градини,където ще внесат една различна атмосфера.Ако решите да ги отглеждате,изберете място най-добре на слънце или лека сянка. Подходящи са добре дренирани,но същевремено богати почви.Ако почвата ви е лека и песъчлива,добавете чернозем и оборска тор,а ако е тежка-листовка,пясък и торф. За да се развиват правилно и да цъфтят добре на божурите им е необходимо добро торене.Избягвайте богатите на азот торове,торете най-добре с комбинирани торове веднъж на всеки две седмици от март до септември.Поливайте обилно през горещите летни дни.През първите години след засаждането растенията се развиват бавно,но веднъж установени бързо ще израснат. Подрязването се прави през февруари.Отрязват се мъртвите клони до здрава пъпка.Ако стъблата са малко и прекалено дълги,отрежете някои от тях ниско от основата.
![]()
Кльомбе, има ли по-панорамни снимки от градината? Интересно ми е да ги видя. От фейса знаеш, че и аз съм градинар![]()