Абе ако попаднеш в такова село дето няма обхват нищо друго освен радио "хоризонт" пак ще те питамАй кажи накрая къде си била че ми стана много любопитно къде е това духовито място
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аха... не... не мога да ти кажа
мангал на кило в съседният град
идват да ти свирят
ма кат ги питаш, не са мангале
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Да не си някъде около Котел.................................................. .................................................. .................................................. ..................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ооооооооооооооооооох бях, нища веч................ искам си домашния уют
не ща Балкан, не ща.... искам нормални условия
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Американски индианец за пръв път попада в Ню Йорк. Докато пазарува, собственикът на магазина го пита:
- Е, как е? Харесва ли ви нашият град?
- Да - отвръща индианецът. - А на вас харесва ли ви нашият континент?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
jivko78 (03-01-2014)
аз па ще запитам Новак скоро що не се е появявала?
или веч се е прекръстила и е станала по-хрисима?
Трябва ми съвет за подарък на съседката ми .Днес прави 30 години и не знам какво да и взема![]()
аз съм лесна- и лозарска ножица да ми подарят, ама да е хубава пак ще се зарадвам
въпреки,че предпочитам да се чувствам жена.... сатен, това онова